ZSELF Analytische Coaching&Therapie


Riouwstraat 172 2585 HW 's-Gravenhage
06 41438353 Klik om te bellen

Over ZSELF Analytische Coaching&Therapie

Wat je aan de buitenwereld laat zien is niet altijd hetzelfde als wat er in je binnenwereld leeft. Als er vanbinnen iets niet lekker zit, bijvoorbeeld omdat je ergens bang voor bent, verdriet ervaart, of omdat je je ergens onzeker over voelt of voor schaamt, kun je dat ervaren als een bal die je met veel kracht onder water moet houden. Maar die bal wil naar boven – hij wil gezien en gehoord worden. In een veilige setting onderzoeken we wat er binnen in je leeft door goed te luisteren naar jouw innerlijke stem. Door je bewust te worden van wat die binnenwereld je duidelijk wil maken, kun je de klachten van binnenuit gaan begrijpen. Dit proces van zelfinzicht brengt je dichter bij je kern en eigen kracht, zodat je kunt worden wie je bent en kunt doen wat je wilt.

Een coachingstraject is gericht op je persoonlijke ontwikkeling in werk en leven. Een traject bestaat doorgaans uit zes tot acht coachingsgesprekken van anderhalf uur. In die gesprekken ga je actief met je eigen vraagstuk aan de slag aan de hand van diverse werkvormen. Bewustwording en acceptatie helpen je om zelf weer vanuit je eigen kracht in leven en werk te gaan staan.

Bij analytische therapie werken we met wat er zich op dit moment in je leven aandient en word je je bewust wat er onbewust in je leeft en geleefd wil worden. Zo ga je naar de wortel van je klacht om het dáár duurzaam op te lossen en kun je vanuit innerlijke groei komen tot wie je ten diepste bent en wilt zijn. We starten een traject altijd met een vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek bepalen we samen welke vorm het beste past bij jou en je situatie.

Foto's

ZSELF Analytische Coaching&Therapie in het kort

Behandelingen

Analytische Therapie
Angst en PTSS
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Innerlijk kind werk
Onverklaarbare klachten
Psychoanalyse
Rouwverwerking
Zijnsoriëntatie

Werkvormen

Energetische psychologie
Geleide fantasie
Gesprekken
Lichaamstaal
Transpersoonlijke Therapie
Werken met dromen

Onze locatie

ZSELF Analytische Coaching&Therapie


Riouwstraat 172 2585 HW 's-Gravenhage
06 41438353 Klik om te bellen