Vibha Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie


Deurzerdiep 30 30 8032 NA Zwolle
0610710687 Klik om te bellen

Over Vibha Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie

Therapie in Zwolle? Vibha geeft je een andere kijk op jouw vragen en problemen.


Als natuurgeneeskundig therapeut, help ik je met mijn therapie om erachter te komen wat je werkelijk voelt en wilt. We onderzoeken welke gebeurtenissen en mensen van invloed waren op jou. Welk gedrag ooit handig was, maar nu niet meer. Ik help je te voelen wat klopt en wat niet. Je zult merken dat je met een andere blik naar je eigen vragen en problemen gaat kijken. Dat je met meer vertrouwen kunt afgaan op je eigen gevoel.

In deze mentale maatschappij, is het uiten van gevoelens niet altijd even gemakkelijk. Vaak ook is er vanaf de kindertijd negatief gereageerd op deze gevoeligheid.

Door negatieve gevoelens ontstaat er stress met als gevolg dat onze hersenen moeite heeft met het verwerken van waarnemingen. Dit geeft verwarring, vermoeidheid, depressieve gevoelens, angst en het niet meer kunnen verwoorden van onze emoties.

Met welk probleem of klacht kan ik je helpen?

Samen kijken we naar welke behandel methode het beste bij jou past. Ik start met een gratis intakegesprek om een duidelijk beeld te krijgen van de problematiek. Hierbij wordt het ook duidelijk of het wederzijds goed voelt. Het aantal sessies en de frequentie van afspraken hangt vaak af van de individuele situatie.

Vaak lossen we problemen zelf op, of met hulp van de omgeving. Soms hebben we een therapeut of coach nodig. Therapie en coaching kan helpen om je kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken, zodat je weer op eigen kracht verder kunt.

Ben jij op zoek naar een verandering, zelfonderzoek of naar het oplossen van een probleem? Dan kan ik jou daarbij helpen!

Wat levert het jou op?

Contact hebben met je gevoel en kwetsbaar durven zijn staat voor innerlijke kracht en onvoorwaardelijke liefde. Dit geeft weer een basis voor andere kwaliteiten zoals creativiteit en intuïtie. Het is niet mogelijk om het contact met jouw gevoel te verliezen. Zij is altijd aanwezig maar wij leggen er ter bescherming een laagje omheen als we te vaak gekwetst zijn.

Foto's

Vibha therapeut te Zwolle

Vibha Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Focusing
Gedrags- en cognitieve therapie
HSP Hoogsensitiviteit training
HSP, Hoogsensitiviteit “training”
Hypnotherapie
Innerlijk kind werk
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Onverklaarbare klachten
Regressietherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie
Traumatherapie
Zijnsoriëntatie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Emdr
Energetische psychologie
Geleide fantasie
Gesprekken
Gestalt en Voice Dialogue
Opstellingen
Rollenspel
Werken met dromen

Groepen

HSP, Hoogsensitiviteit “vervolg begeleiding”

Onze locatie

Vibha Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie


Deurzerdiep 30 30 8032 NA Zwolle
0610710687 Klik om te bellen