Via Novalis


Kloostertuin 14 6133 VN Sittard
0610258134 Klik om te bellen

Over Via Novalis

 
INTENTIE
Via Novalis: Ik ben er om je op weg te helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Via Novalis is ontstaan doordat ik zelf erachter ben gekomen dat ik tegen mijn eigen muren opliep. Door middel van mijn eigen levenservaringen ben ik voor de keuze komen te staan; zo door gaan of een andere weg te kiezen en aan mezelf werken, waardoor ik meer rust en bewustzijn kan creëren. Ik heb voor het laatste gekozen en er geen minuut spijt van gehad. Ik ben gaan inzien en heb geleerd dat ik mijn eigen muren kan afbreken. Ik ben op een andere manier naar mijn problemen gaan kijken en heb geleerd deze op te lossen. Nu kijk ik naar het verleden met een positieve blik. Uiteindelijk heeft mijn verleden me gemaakt zoals ik nu ben, namelijk de bestuurder van mijn eigen auto.

Via Novalis betekend voor mij om weer terug te komen bij mezelf. Dat ik meer ben dan alleen maar lichaam en verstand. Dat ik ook een mens ben van emoties en gevoelens. Dat ik contact kan maken met mijn lichaam en organen, maar ook met de stilte, gevoelens en emoties. Dit door bv de bewegingen die ik maak met mijn lichaam. Door te leren luisteren naar de signalen van het lichaam. Door bewuste ontspanning, kom ik tot mijn eigen kern. Ik leer mezelf hierdoor beter kennen.

Mijn doel is dan ook om anderen te helpen hun eigen bewustwording te doorlopen en hierdoor een meerwaarde aan zijn of haar leven te geven. Dit door te ontdekken dat alles een geheel is, dat jezelf de chauffeur van jouw voertuig bent. Dat jij jouw eigen geluk in handen hebt. Daardoor kom je thuis in jouw lichaam en kern, namelijk je HART.

Uit eigen ervaring weet ik dat je dit kunt bereiken door bewust te ontspannen. Dit kan op vele manieren zoals Meditatie, Chi Kung, Basis Healing Tao, Energetische behandelingen, Reiki inwijding of de Spirituele bijeenkomst “Reis naar jezelf”.

Wat maakt Via Novalis zo uniek?

Het unieke aan Via Novalis is dat ik je de warmte en de aandacht geef die je verdient. Je kunt je bij mij thuis voelen, voelen dat je jezelf mag zijn. Je bent en blijft een individu, die zijn eigen specifieke aandacht nodig heeft.

Mijn motto is dat ik niet de intentie heb om je te veranderen. Ik tracht alleen de middelen aan te reiken en een klankbord voor je te zijn. Denk vooral: Jij bent de enige persoon die je leven kan veranderen. Als jij je hiervan bewust wordt, is het veranderingsproces al inwerking gezet. Ik reik je de tools aan om het te kunnen doen.

Raadpleeg met jouw klachten altijd de huisarts. Ik heb namelijk geen witte jas aan.

JIJ STAAT CENTRAAL BIJ MIJ.

 IS HET NIET TIJD DAT JIJ JEZELF OOK CENTRAAL GAAT ZETTEN.
© 2019 Via Novalis, Spiritualiteit, Bewust Ontspannen.
 
 
 

Via Novalis in het kort

Behandelingen

Coaching
Groepstherapie
Innerlijk kind werk
Reiki
Stress en Burnout
Universele Healing Tao

Werkvormen

Gesprekken
Rollenspel
Speltherapie
Werken met dromen

Groepen

Cursus gezonde zelfliefde; Training ZIjnsorientatie; Meditatietraining
Cursussen/ Opleidingen gericht op intuïtieve en emotionele ontwikkeling
Energetische therapie

Onze locatie

Via Novalis


Kloostertuin 14 6133 VN Sittard
0610258134 Klik om te bellen