VERSCH Praktijk


Groeneweg 12 6871 DD Renkum
0642473483 Klik om te bellen

Over VERSCH Praktijk

Integratieve therapie is gericht op de gezondheid van je hele voelen, denken en handelen. Soms dan doe je iets wat je niet wilt, nemen je gevoelens een loopje met je of heb je geen controle over je gedachten. Je hebt dan te maken met een innerlijk conflict, je wilt het namelijk anders maar het is je tot nu niet gelukt je gevoel, gedachten of gedrag te veranderen. Integratieve therapie kan je daar bij helpen. Bij Integratieve therapie krijg je therapie op maat omdat het de verschillende stroming in de psychotherapie combineert. Het uitgangspunt is daar bij dat je als mens een geheel bent, maar er verschillende delen te onderscheiden zijn. Je luie deel wil 's ochtend nog even in bed blijven liggen, maar je innerlijke criticus keurt dat af. Zomaar een voorbeeld.

De uitkomsten van de therapie verschillen per persoon, maar je kunt werken aan in contact zijn met wie je echt bent en je meer volwassen voelen. Ook om kunnen gaan met angst, boosheid en negativiteit en rust en ontspanning in je leven ervaren kunnen uitkomsten zijn. De therapie kan gericht zijn op het behalen van doelen in de toekomst of het verwerken van trauma uit het verleden. Neem contact op om te bespreken hoe integratieve therapie jou kan helpen.

Over mij:

Als therapeut ben ik flexibel, open, benieuwd, stabiel en bedachtzaam. Ik werk graag kracht- en ervaringsgericht. Mijn drijfveer is nieuwsgierigheid naar waarom we denken, handelen en voelen zoals we dat doen. Je kan van mij verwachten dat ik je vanuit openheid, echtheid en eerlijkheid begeleiding bied. Dit doe ik vanuit een betrokken, warme en professionele houding. Ik hoop dat dat leidt tot een oprechte zoektocht naar wie we zijn, vanuit het integratieve uitgangspunt dat je zelf weet, kan en doet wat voor jou nodig en goed is op dit moment.

VERSCH Praktijk in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Clientgerichte psychotherapie
Focusing
Gedrags- en cognitieve therapie
Hypnotherapie
Innerlijk kind werk
Lichaamsgerichte therapie
Onverklaarbare klachten
Psychoanalyse
Rouwverwerking
Schematherapie
Stress en Burnout

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Emdr
Geleide fantasie
Gesprekken
Gestalt en Voice Dialogue
Huiswerkopdrachten
Hypnose
Lichaamswerk
Mindfulness, imaginatie
Opstellingen
Werken met dromen

Onze locatie

VERSCH Praktijk


Groeneweg 12 6871 DD Renkum
0642473483 Klik om te bellen