V/M


J. Homan van der Heideplein 2, 2 3604 DK Maarssen
0630901563 Klik om te bellen

Over V/M

V/M praktijk voor gezin en relatie is gespecialiseerd in gezins- en relatieproblemen. Daarnaast kunt u bij V/M ook terecht voor individuele problemen, rouw problematiek en n.a.v. somatisch aandoeningen zoals bijvoorbeeld de begeleiding bij- en nazorg van oncologie patiënten. Bij V/M praktijk voor gezin en relatie vind U een behandeling op maat. Het uitgangspunt van de gesprekken en therapie is uw vraag. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.
V/M praktijk voor gezin en relatie is het bedrijf van Vera Mierop. Zij heeft ruim dertig jaar ervaring in de hulpverlening (psychiatrie, jeugd-, volwassenen- en ouderenzorg). De laatste tien jaar heeft zij zich gespecialiseerd in gezins- en relatieproblemen, onder andere door zich EFT (Emotionally Focused Therapy) eigen te maken.
Zij geeft ook preventie cursussen om de liefde levend te houden, een opfris cursus voor echtparen. De kleinschaligheid van V/M praktijk voor gezin en relatie biedt veel voordelen. Het maakt een persoonlijke aanpak en maatwerk mogelijk, u weet altijd met wie u in gesprek gaat. Er is geen wachtlijst. Huisbezoeken zijn mogelijk en afspraken kunnen gemaakt worden wanneer u het uitkomt. Vera Mierop is mobiel bereikbaar. De praktijk is in het centrum van Maarssen waar u gratis kunt parkeren.

Foto's

V/M in het kort

Behandelingen

Echtscheidingsproblematiek
Eft
Gedrags- en cognitieve therapie
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking

Werkvormen

ACT Acceptance Commitment Therapy
Emdr
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Werken met video

Onze locatie

V/M


J. Homan van der Heideplein 2, 2 3604 DK Maarssen
0630901563 Klik om te bellen