Trialis-Consult.nl


Maliebaan 45 3581 CD Utrecht
06-48151416 Klik om te bellen

Over Trialis-Consult.nlOPNIEUW VERBINDEN EN JE RELATIE VERDIEPEN


Als je problemen in je relatie ervaart kan relatietherapie je helpen om te onderzoeken hoe je de relatie kunt verbeteren. Relatietherapie helpt om meer begrip voor elkaar te krijgen en om vastgeroeste patronen te doorbreken. Je krijgt inzicht hoe je conflicten kunt voorkomen en stap voor stap de verbinding tussen jullie kunt herstellen.


Tijdens relatie¬therapie kunnen de volgende thema’s aan de orde komen: kwetsbaar durven zijn, behoeftes leren delen, elkaar kunnen accepteren. Patronen achter conflicten leren herkennen en oplossen. Of thema’s rondom seksualiteit. Maar ook het verbeteren van de communi¬catie, de opvoeding van de kinderen of de taakverdeling.

Consulten zijn ook mogelijk in de avonduren.

VERANDERINGEN BEREIKEN DOOR MOGELIJKHEDEN TE CREËREN

Bij coaching zoek je naar antwoorden op persoonlijke levensvragen. Soms vind je de omstandigheden waarin je zit lastig, heb je moeite met emoties, of met verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. Een coachingstraject kan je hiermee helpen. Je ontdekt wat echt belangrijk voor je is en hoe je daarmee invulling kunt geven aan je behoeftes.


Als je aan een persoonlijk probleem wilt werken, toe bent aan een nieuwe uitdaging of een verandering, is het de moeite waard om daar wat aan te doen. In dat geval kun je gebruik maken van deskundige hulp van Trialis Consult. We onderzoeken samen stap voor stap welke mogelijkheden je hebt. Tijdens dit traject ontdek je wat je nodig hebt om een door jouw gewenst doel te bereiken. Hierdoor besef je dat je zelf aan het roer staat. Je zet jezelf in beweging en je brengt wat je doet in overeenstemming met de persoon die je bent.

In overleg bepalen we hoe lang een begeleidingstraject duurt. Vaak kan in korte tijd al veel worden bereikt.

Foto's

Trialis-Consult.nl in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
EFT
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout

Werkvormen

Gesprekken
Huiswerkopdrachten

Onze locatie

Logo Trialis-Consult.nl

Trialis-Consult.nl

Trialis-Consult.nl


Maliebaan 45 3581 CD Utrecht
06-48151416 Klik om te bellen