Thirza | True Nature Therapy


Achterstraat 13 4115 RP Asch
06 12509417 Klik om te bellen

Over Thirza | True Nature Therapy

“Jij bent uniek. Er is niemand zoals jij. Jij zet je stappen op je eigen pad en onderweg kom je vanalles tegen. Je stopt om te genieten, of je loopt ergens tegen aan.

Gedurende je reis is het soms lastig om te voelen wat je nodig hebt. Om te luisteren naar wat je lichaam te vertellen heeft. Zeker in een wereld die 24 uur per dag draait. In een omgeving waarin we weinig leren over lichaamsbewustzijn, of het mogen stilstaan bij jezelf. Iedereen heeft een verhaal en een eigen waarheid. Ik luister naar jou en help je door middel van de natuurlijke cyclus van het leven weer terug te keren bij jezelf. Ik help je om weer overzicht te krijgen. En, als nodig, begeleid ik je met teruggaan naar de pijn, zodat je vanuit daar kunt helen. Zodat jij (weer) weet wie je bent, wat je voelt en waar je heen wilt, vanuit jouw eigen kern”

In 2013 heb ik het (werk)roer volledig omgegooid en ben ik meer naar mijn gevoel gaan luisteren. Dit leidde tot het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van Yoga, meditatietechnieken en Psycho-Sociaal Therapeut volgens de Wielwerkmethode.

Inmiddels ben ik al jaren yoga- en meditatiedocent, Mind-Walk Trainer, natuurcoach en afgestudeerd als Psychosociaal therapeut volgens de Wielwerkmethode. Daarnaast heb ik mijn Reiki II certificaat behaald.

Mijn drijfveer en passie is mensen bewust te maken van hun kracht. Daarnaast ben ik dol op de natuur en gebruik ik haar als spiegel èn locatie voor al mijn trainingen en therapie. Therapie geef ik dus ook buiten!

Waar ik goed in ben? Ik zie snel (onbewuste) patronen, verbindingen tussen oorzaak en gevolg van gedrag en emoties. Ik kan mij goed invoelen in de gedachten en gevoelens van een ander. Ik ben eerlijk en hou je met veel liefde een spiegel voor. Ik weet op een waardige, respectvolle manier om te gaan met verdriet, verlies en afscheid. Daarnaast kan ik mensen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Mijn intuitie is zeer sterk ontwikkeld en ik kan jou helpen jezelf (weer) in je kracht te zetten. Ik ben spiritueel en sta met beide voeten in de klei. 

Zoek je meer rust in jezelf, ben je op zoek naar je passie, vind je het lastig om grenzen aan te geven, wil je omgaan met emoties als verdriet, boosheid of angst, loop je vast in dingen op je werk of privé, herhalen zich belemmerende patronen uit je verleden, neem dan contact met me op en dan kijken we samen wat bij jou past. Ook voor rouwverwerking, Alleengeboren Tweeling Trauma's en relatieproblemen kun je bij mij terecht.

Let's take your inside outside

Foto's

praktijk logo

Thirza | True Nature Therapy in het kort

Behandelingen

Aandachttraining
Angst en PTSS
Beeldende therapie
Begeleiding bij ziekte in het gezin
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Gedrags- en cognitieve therapie
HSP, Hoogsensitiviteit “training”
Hypnotherapie
Ik ben niet goed genoeg
Innerlijk kind werk
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Onverklaarbare klachten
Psychoanalyse
Regressietherapie
Reiki
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Beeldende therapie
Creatieve werkvormen
Energetische psychologie
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Hypnose
Lichaamstaal
Lichaamswerk
Opstellingen
Trauma therapie

Certificeringen

Diploma 200hrs. Hatha Yoga Teacher Training

Reiki II Certificate

Diploma Wielwerk therapeut (holistisch psychotherapeut)

Diploma Wielwerk coach (holistisch coach)

Onze locatie

Thirza | True Nature Therapy


Achterstraat 13 4115 RP Asch
06 12509417 Klik om te bellen