Saudade Begeleiding & Advies, Gestalt - psychotherapie| coaching|traumaverwerking


Heuvelstraat 9 5502 AA Veldhoven
06-15672457 Klik om te bellen

Over Saudade Begeleiding & Advies, Gestalt - psychotherapie| coaching|traumaverwerking

Saudade Begeleiding & Advies: Gestalt-psychotherapie|-coaching|-traumaverwerking


Heb je het gevoel dat je jezelf verloren bent of geheel niet kent? Ben je daardoor bang, verdrietig of juist boos? Wij helpen je graag jezelf (terug) te vinden. Je bent het waard om jezelf te (kunnen) zijn! Daarvoor kiezen is makkelijker gezegd dan gedaan. Dit betekent anders durven zijn en daarvoor gaan staan. Erop durven vertrouwen dat jij ok bent zoals je bent! Soms heb je daarbij een ander een tijdje nodig om die reis (terug) naar jezelf te kunnen maken.


Wat hoort authentiek bij jou? Wat past er in het leven dat je nu hebt (nog) bij jou? Als dat niet helder is, kan dit een innerlijke strijd opleveren. Je voelt je niet (geheel) gelukkig met jezelf, de positie die je hebt, de situatie waarin je verkeert. De mate waarin, kan verschillen van ongenoegen tot trauma. Je wilt ‘het’ veranderen, maar weet niet wat ‘het’ is en hoe je ‘dit’ zou kunnen doen.


Wil je uitzoeken hoe je meer in harmonie kan leven? Wil je meer keuzevrijheid gaan ervaren? Wil je meer inzicht in hoe jij jezelf misschien beperkt in het verwezenlijken van je levensdoelen? Wil je ontdekken hoe je contact maakt met de ander, dan nodigen wij jou uit om samen op zoek te gaan naar manieren dit te verwezenlijken.


Praktijkinformatie
Praktijk Saudade staat voor hulpverlening aan (jong)volwassenen vanuit een praktisch en ervaringsgericht systeemkader, Gestalt-psychotherapie/-begeleiding.
Volgens de Gestaltbenadering ervaren mensen psychische problemen wanneer het contact met hun omgeving verstoord is en ze niet in staat zijn om dit te herstellen. Deze opvatting is anders dan die van de meeste psychotherapieën die psychische problemen zien als een verstoring van het geestelijk evenwicht.
Gestalttherapie/-begeleiding richt zich op het herstel van het contact met jezelf en je omgeving. De therapie geeft je de mogelijkheid om gevoelens, verstand en handelen meer op elkaar af te stemmen. Als het op één terrein van je leven beter gaat, zal verbetering op andere terreinen vaak makkelijker zijn. Je zult beter je eigen regie (weer) kunnen nemen en beter keuzes maken die bij je passen.

Freedom is control in your own life (Willie Nelson)

Bij specifieke psychische problemen zoals stress, angst, depressie of rouw, maar ook met algemene problemen die je in jouw dagelijks leven tegen kunt komen en die te maken hebben met relaties, gezondheid, werk, studie of zelfbeeld, zingeving, levensfasen.
Specialisaties: vrouwenhulpverlening, traumaverwerking, verwerking van seksueel geweld, burn-out, hechtingsproblematiek (verlatingsangst, bindingangst) en hoog gevoeligheid (HSP).

Voor meer informatie: https://saudade-begeleiding.nl

Saudade Begeleiding & Advies, Gestalt - psychotherapie| coaching|traumaverwerking in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Groepstherapie
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Onverklaarbare klachten
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie
Zijnsoriëntatie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Geleide fantasie
Gesprekken
Gestalt en Voice Dialogue
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Lichaamswerk
Rollenspel

Groepen

Groepen voor verwerking sexueel geweld

Onze locatie

Saudade Begeleiding & Advies, Gestalt - psychotherapie| coaching|traumaverwerking


Heuvelstraat 9 5502 AA Veldhoven
06-15672457 Klik om te bellen