Samen puzzelen, coaching, begeleiding & speltherapie


Pluutwerf 13 2804 MC Gouda
0633317564 Klik om te bellen

Over Samen puzzelen, coaching, begeleiding & speltherapie

Mijn naam is Corina Verboom Schipper en ik ben woonachtig in Gouda. Mijn drive is mij dienstbaar op te stellen, dat komt wellicht voort uit mijn christen zijn. Voor christelijke cliënten kan dit een stukje herkenning geven maar ik sta open voor iedereen en wil mijn talenten en kwaliteiten voor ieder ander inzetten.

Mijn passie en kunde is het werken met kinderen. Ik heb ervaring als groepsleerkracht binnen het basisonderwijs en sinds 2006 binnen het speciaal onderwijs; onderwijs voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen en dan met name in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Kindercoaching en begeleiding geeft mij de mogelijkheid om anderen te begeleiden in hun zoektocht naar oplossingen voor hun probleem en het ontdekken van kwaliteiten en zelfvertrouwen. De ander laten inzien dat hij/zij uniek is zal rust geven om te zijn wie hij is.

Na mijn diplomering als kindercoach heb ik de opleiding tot speltherapeut gevolgd en speltherapie toegevoegd aan mijn praktijk.

Omdat ik ervan houd om de ander te laten ontdekken wat zijn kwaliteiten zijn en vandaaruit te werken, is Samen puzzelen ontstaan.

Mijn aanpak is betrokken, rustig, praktisch en oplossingsgericht. Aandacht en humor zijn belangrijke voorwaarden voor mij om kinderen en ouders te begeleiden. Het doel is inzicht bieden, ondersteunen en begeleiden naar verandering en verbetering.

Foto's

Samen puzzelen, coaching, begeleiding & speltherapie in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Begeleiding bij ziekte in het gezin
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Kinder-en jeugdpsychotherapie
Onverklaarbare klachten
Rouwverwerking

Werkvormen

Creatieve werkvormen
Speltherapie

Onze locatie

Samen puzzelen, coaching, begeleiding & speltherapie


Pluutwerf 13 2804 MC Gouda
0633317564 Klik om te bellen