Propria, Praktijk voor Integratieve Psycho-, Hypnotherapie, Coaching en EFT


Nieuwstraat 2 5301 EW Zaltbommel
024-7890776 Klik om te bellen

Over Propria, Praktijk voor Integratieve Psycho-, Hypnotherapie, Coaching en EFT

Als therapeut kijk ik naar de klacht/hulpvraag vanuit alle dimensies: sociaal, emotioneel, fysiek, spiritueel en maatschappelijk.

In het eerste gesprek wil ik de klacht/het probleem helder krijgen en duidelijk krijgen wat het doel van de therapie is. De klacht wordt duidelijk afgebakend tot een begrensd probleemgebied. Empathie vind ik tijdens de therapie heel belangrijk.

Na het eerste gesprek besluiten we of we samen een werkrelatie aangaan.

In de tweede en derde sessies vindt een verdere verkenning van de problematiek plaats en wordt een begin gemaakt met de behandeling.

Tijdens de behandelfase wordt uitgegaan van situaties en gebeurtenissen in het hier en nu die onbehagen oproepen bij de cliënt. De cliënt wordt geconfronteerd met de symptomen, de oplossingen en de blokkades. De cliënt leert het in het bewustzijn toelaten van gevoelens en emoties en oude patronen eventueel loslaten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende (combinaties van) behandelmethoden zoals: gesprekstherapie, lichaamsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, verbetering van het communicatiesysteem, actieve imaginatie (werken met innerlijke beelden).

Tijdens de afrondingsfase worden de intervallen tussen de sessies meestal langer; i.p.v. elke week komt u bijvoorbeeld één maal in de twee weken en eventueel daarna één maal in de drie weken. Tijdens de laatste sessie vindt een terugblik plaats op het verloop van het proces.

De duur van de therapie verschilt van persoon tot persoon. In principe bied ik kortdurende therapie (5 - 15 gesprekken). In overleg kan het aantal bijeenkomsten uitgebreid worden.

Als u meer wilt weten over bijvoorbeeld (mogelijke) vergoedingen bezoek dan mijn site.

Propria, Praktijk voor Integratieve Psycho-, Hypnotherapie, Coaching en EFT in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten

Onze locatie

Propria, Praktijk voor Integratieve Psycho-, Hypnotherapie, Coaching en EFT


Nieuwstraat 2 5301 EW Zaltbommel
024-7890776 Klik om te bellen