Praktijk voor Zijnsorientatie Zutphen


Contrescarp 15 7202 AD Zutphen
06-30086008 Klik om te bellen

Over Praktijk voor Zijnsorientatie Zutphen

Welkom bij mijn praktijk voor Zijnsoriëntatie in Zutphen.

Zijnsorientatie is een eigentijds, westers pad van verlichte levenskunst dat erop gericht is om je inherente vrijheid te leren herkennen en te leren leven. Deze visie is ontwikkeld door Hans Knibbe die ook de oprichter van de School voor Zijnsorientatie is. De mogelijkheid van je geest om te 'rusten in Zijn' biedt een geweldig uitgangspunt om je leven tot vervulling te brengen in relaties, werk en maatschappelijke betrokkenheid. 

In mijn praktijk kun je deelnemen aan de cursus Gezonde Zelfliefde en aan de cursus Zijnsgeorienteerde Meditatie.  

Met enige regelmaat kun je meditatie-weekenden of losse meditatie-dagen volgen.

Mensen die deelgenomen hebben aan één van de cursussen kunnen deelnemen aan zogenaamde pad-coachingsgroepen. In deze groepen maak je je de beoefening van 'leren rusten in Zijn' steeds meer eigen en leer je de betovering van repeterende werkelijkheidsbelevingen diepgaand doorzien en los te laten. Je beoefent de moed om gelukkig te zijn.

Voor jongvolwassenen is het mogelijk om in een kleine groep te ontdekken wat Zijnsorientatie behelst en voor jou kan betekenen.

Voor stellen die de wens hebben om hun relatie vorm te leren geven vanuit inherente vrijheid en betrokkenheid is er de mogelijkheid om relatie-sessies te doen. Je bent dan bereid om -via de kunst van mediteren- te leren rusten in je vrije aard en je bent bereid om de patronen die jou het zicht hierop ontnemen te leren kennen. Dit biedt een vruchtbare basis en borging om enerzijds je hoogste waardes te herinneren en om anderzijds verantwoordelijkheid te nemen voor patronen die je uitleeft en die geen recht doen aan jou, je partner en jullie relatie.   


Als je je wilt aanmelden of vragen hebt, bel me gerust: Suzanna van Boxem 06-30086008, of zie: www.levenskunstzijnsorientatie.nl


Foto's

Suzanna van Boxem

Praktijk voor Zijnsorientatie Zutphen in het kort

Behandelingen

Aandachttraining
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Zijnsoriëntatie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Lichaamswerk
Rollenspel
Transpersoonlijke Therapie

Groepen

Cursus gezonde zelfliefde; Training ZIjnsorientatie; Meditatietraining
Retraites

Onze locatie

Praktijk voor Zijnsorientatie Zutphen


Contrescarp 15 7202 AD Zutphen
06-30086008 Klik om te bellen