Praktijk Ramyanas


Hazelaar 55 6444 DM Brunssum
06 29375532 Klik om te bellen

Ervaren en gecertificeerde healer
Holistische aanpak voor balans en harmonie
Persoonlijke begeleiding, afgestemd op jou

Over Praktijk Ramyanas

Ben je op zoek naar een manier om meer balans en innerlijke rust te ervaren? Ben je klaar om je emotionele, mentale en fysieke problemen aan te pakken en te werken aan persoonlijke groei? Als jij de kracht hebt om je leven te transformeren, waarom zou je dan niet de hulp van een ervaren healer inschakelen?

Ik ben hier om je te begeleiden op je reis naar genezing en balans. Als gecertificeerd healer met jarenlange ervaring, geloof ik dat mijn persoonlijke en holistische aanpak je zal helpen om je beste zelf te worden. Of je nu worstelt met angst, stress, pijn of andere klachten, ik kan je helpen om de onderliggende oorzaken aan te pakken en je te helpen om je kracht te vinden en te benutten.

Als je met mij werkt, zal ik mijn expertise en toewijding inzetten om je te helpen de balans in je leven te vinden. Ik gebruik verschillende technieken en benaderingen om je te helpen eventuele blokkades op te heffen en je te begeleiden bij het ontdekken van je eigen kracht en potentieel.

Ik begrijp dat iedereen unieke behoeften heeft, en daarom zal mijn aanpak volledig op jou worden afgestemd. Samen zullen we werken aan een traject dat voor jou werkt en je zal helpen om de nodige stappen te zetten om verandering te bewerkstelligen.

Dus, als je klaar bent om de beste versie van jezelf te worden en meer balans en innerlijke rust te ervaren, waar wacht je dan nog op? Neem gerust contact met mij op en laat mij je helpen bij je reis naar genezing en persoonlijke groei!

Alles wat je in jezelf verandert en transformeert, maakt je objectiever en liefdevoller naar jezelf en de buitenwereld

Foto's

Dennis Scheijvens Praktijk Ramyanas Brunssum
Bhramayanas Healing

Praktijk Ramyanas in het kort

Behandelingen

Coaching
HSP, Hoogsensitiviteit “training”
Lichaamsgerichte therapie
Regressietherapie
Stress en Burnout
Traumatherapie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Energetische psychologie
Trauma therapie

Onze locatie

Logo Praktijk Ramyanas

Praktijk Ramyanas

Praktijk Ramyanas


Hazelaar 55 6444 DM Brunssum
06 29375532 Klik om te bellen