Praktijk Ramyanas


Hazelaar 55 6444 DM Brunssum
06 29375532 Klik om te bellen

Over Praktijk Ramyanas

Praktijk Ramyanas is aan huis gevestigd op de Hazelaar 55 in Brunssum.

In de afgelopen 10 jaar heeft Dennis Scheijvens samen met een collega en goede vriend “Eiyanica Healing” ontwikkeld, waardoor mensen snel en efficiënt kunnen loskomen van onbewuste belemmerende gedragspatronen, beschermingen en innerlijke saboteurs.

Zodra mensen loskomen van patronen, lading, spanningen en stress ontstaat er meer ruimte, waardoor ze objectiever leren waarnemen, meer afgestemd zijn op zichzelf en een betere samenwerking tussen het denken en voelen kunnen ontwikkelen.

Over Dennis Scheijvens:

Ik werk als Eiyanica Healer en Coach in mijn Praktijk Ramyanas en mijn specialisatie is, om samen te werken met jouw diepere lagen (onbewuste), zodat je meer toegang krijgt tot jouw innerlijke wereld en jezelf beter gaat leren kennen!

Mijn doel is om kennisoverdracht en bewustzijn te geven en om belemmerende gedragspatronen te transformeren die jou niet meer dienen, zodat je meer vanuit jouw innerlijke kracht en authentieke zelf gaat leven.

Als je fysiek en energetisch loskomt van opgestapelde lading, spanningen en stress, ervaar je meer energie, innerlijke rust, kracht en balans.

Waar kan ik jou mee helpen? Laat het me weten. Ik sta je graag te woord!

Foto's

Praktijk Ramyanas in het kort

Behandelingen

Coaching
Regressietherapie
Stress en Burnout
Traumatherapie
Zijnsoriëntatie

Werkvormen

Creatieve werkvormen
Energetische psychologie

Groepen

Energetische therapie
Mindfulness

Onze locatie

Praktijk Ramyanas


Hazelaar 55 6444 DM Brunssum
06 29375532 Klik om te bellen