Praktijk Nishkampa


Boterbloemhof 102 8245 JJ Lelystad
06 40118916 Klik om te bellen

Over Praktijk Nishkampa

Loop je in het leven steeds tegen dezelfde patronen aan?
Wil je meer uit het leven halen als dat het leven je nu biedt?
Heb je net je baan verloren, valt het zwaar om mantelzorger te zijn voor je zieke dierbare, of zit je in een rouwproces en kan je wel wat steun gebruiken?
Voor als je minder last van je angsten wilt hebben, minder stress, meer zelfvertrouwen of ondersteuning nodig heb bij je fysieke klachten. Jij kan bij mij terecht met al je vragen die betrekking hebben op jouw gezondheid en welzijn.

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben een erkend Complementair Therapeut (BATC) en een Registercounselor ABvC. Het is mijn passie om mensen te begeleiden om weer de balans te vinden in zichzelf en ondersteuning te geven in de bestaande fysieke, mentale en emotionele klachten. In de praktijk werk ik met een holistische visie, dit betekend dat ik niet alleen naar de klacht kijk waar je last van hebt. De behandeling richt zich op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De klachten worden vanuit een breder perspectief bekeken en ondersteund.

Voor een holistische aanpak werk ik volgens de vijf natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche.

In de praktijk wordt gewerkt met bachbloesemtherapie, healing, spagyriek plantgeneeskunde, gesprekken, systemisch werk en creatieve werkvormen. Ook wordt er wandelcoaching aangeboden.

Er worden consulten aangeboden zowel in Lelystad als in Amsterdam. Huisbezoek is mogelijk in regio Flevoland of in Amsterdam in overleg als het niet mogelijk is om de praktijk te bezoeken.

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, BATC en RBCZ. Waardoor doorgaans de consulten (deels) vergoed worden afhankelijk van je zorgverzekeraar en of je aanvullend verzekerd bent.

Foto's

Nishkampa van de Breevaart
Healing
Bachbloesemtherapie
Systemisch werk
stress

Praktijk Nishkampa in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Begeleiding bij ziekte in het gezin
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Eft
HSP, Hoogsensitiviteit “training”
Innerlijk kind werk
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Onverklaarbare klachten
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Creatieve werkvormen
Energetische psychologie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Opstellingen
Speltherapie

Groepen

Energetische therapie
Mindfulness

Onze locatie

Logo Praktijk Nishkampa

Praktijk Nishkampa

Praktijk Nishkampa


Boterbloemhof 102 8245 JJ Lelystad
06 40118916 Klik om te bellen