Praktijk 2BeInBalance


Bruningweg 23 6827 BM Arnhem
0635117977 Klik om te bellen

Over Praktijk 2BeInBalance

"Ik geloof dat als je volledig jezelf bent en helemaal in je eigen kracht staat, dat je alles kunt bereiken wat je maar wil."

2BeInBalance is de praktijk van Barbera Schouten in Arnhem en is gespecialiseerd in het begeleiden van (hooggevoelige) mensen met een burnout, die zich zwaar en lusteloos voelen, die bang zijn dat ze niet meer uit die burnout zullen komen en die graag zichzelf weer willen zijn. Samen met jou wil ik kijken wat jij nodig hebt om zo samen met jou de stappen te zetten die nodig zijn om jou weer in je natuurlijke evenwicht terug te krijgen.

Soms wil je net even dat beetje meer, die persoonlijke aandacht, iemand die echt naar je luistert en de tijd voor je neemt, iemand die flexibel genoeg is om van strategie te wisselen als iets niet werkt, iemand die echt met jou begaan is en die samen met jou ervoor wil gaan. Die iemand wil ik graag voor jou zijn!

Ik heb geen standaard programma wat ik afwerk, maar bied een op jou afgestemd traject aan. Er is ruimte voor veel persoonlijke aandacht, voor het stellen van vragen, voor het tonen van emoties en voor het bespreken van waar jij op dat moment mee zit. Ik heb zelf namelijk gemerkt, dat standaard programma's niet voor iedereen zijn.

Dus voel je je misschien zwaar en lusteloos, begrijp je jezelf soms niet meer, weet je misschien niet hoe je gekomen bent waar je nu bent en weet je al helemaal niet hoe je daar weer weg moet komen, merk je misschien dat je net even anders bent dan iemand anders, dat je misschien net even iets gevoeliger reageert dan een ander, heb je veel empathie voor anderen, maar vergeet je jezelf vaak, vind je het moeilijk om grenzen te stellen en ga je daardoor vaak (ongemerkt) over je grenzen heen, wil je jezelf beter leren begrijpen en wil je weten hoe ook jij je weer luchtig, vrolijk, in control en in balans kunt voelen?

Wil je vandaag nog leren hoe ook jij je werkstress kan verlichten? Zit je al in een burnout en wil je weten wat jij zelf kunt doen om hier weer uit te komen? Wist je dat je werkgever vaak een potje heeft om dit te betalen? Neem contact met me op voor een gratis kennismalingsgesprek, want ik wil jou graag leren kennen!

Foto's

Barbera Schouten

Praktijk 2BeInBalance in het kort

Behandelingen

Coaching
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Reiki
Stress en Burnout

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Rollenspel
Werken met dromen

Onze locatie

Praktijk 2BeInBalance


Bruningweg 23 6827 BM Arnhem
0635117977 Klik om te bellen