Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid


Langeweg 204 6591 XA Gennep
0485 324697 Klik om te bellen

Over Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid

 

Het leven is voortdurend in beweging. Het ene moment ervaren we blijdschap en geluk en een ander  moment zijn er gevoelens van onzekerheid, verdriet, angst of woede. Binnen deze momenten zoeken we steeds naar een evenwicht en meestal kunnen we dit prima zelf oplossen. Toch kan het soms zijn dat je de grip dreigt te verliezen, zoals bij baanverlies, reorganisatie, burn-out, trauma, depressie of angsten. Dan kan Osmosa helpen, waarbij we samen op zoek gaan om de grip te herpakken. De begeleiding is altijd op maat en persoonlijk. We kunnen volwassenen, jeugdigen en hun ouders ondersteunen.

 

 

 

Osmosa is sinds 2008 gespecialiseerd in arbeid & gezondheid en tijdens de begeleiding is er veel aandacht voor het verhogen van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit doen we door het verzorgen van herstructurering-, coaching-, re-integratietrajecten, trainingen en workshops.

 

 

 

Wij streven naar korte wachttijden en we bieden een veelzijdig therapieaanbod. We werken volgens de nieuwste behandelinzichten waaronder de derde generatie cognitieve therapie ACT, voor trauma begeleiding passen we EMDR toe en Mindfulness helpt je om meer uit je hoofd te komen. Daarnaast is er aandacht voor een gezonde leefstijl volgens BRAVO (voldoende Bewegen, niet Roken, matig met Alcohol, gezonde Voeding en voldoende Ontspanning). De behandeling kan worden ondersteund met E-health programma’s om thuis zelf verder aan de slag te gaan. Op deze manier wordt een behandeling stukken doelmatiger.

 

 

 

Wij zijn geregistreerd bij o.a. de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG en RBCZ). Hierdoor kunnen veelal de kosten van onze begeleiding of therapie deels of volledig in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Er is geen verwijsbrief nodig en de wettelijke eigen bijdrage hoeft niet te worden aangesproken.

 

Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid in het kort

Behandelingen

Aandachttraining
Angst en PTSS
Coaching
Gedrags- en cognitieve therapie
Ik ben niet goed genoeg
Loopbaanbegeleiding
Onverklaarbare klachten
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie

Werkvormen

ACT Acceptance Commitment Therapy
Ademhalingsoefeningen
Emdr
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Trauma therapie

Artikelen

Welkom bij Osmosa

Het leven is voortdurend in beweging. Het ene moment ervaren we blijdschap en geluk, en een ander moment zijn er gevoelens van onzekerheid, verdriet, angst of woede. Binnen deze momenten zoeken we steeds...

Onze locatie

Logo Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid

Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid

Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid


Langeweg 204 6591 XA Gennep
0485 324697 Klik om te bellen