Ontspanhypnotherapie


Lijsterlaan 1 5301 NX Zaltbommel
0636166651 Klik om te bellen

Over Ontspanhypnotherapie

Een down to earth praktijk in de Bommelerwaard die helpt bij angstklachten zoals examen angst vliegangst spreekangst, faalangst maar ook angst voor spinnen muizen hoogtes etc, (chronische) pijn, comfortabel bevallen (vergelijkbaar met hypnobirthing) stress ,burn out opbouw zelfvertrouwen.

Hoe vaak hoor je niet dat mensen zeggen had ik maar zo'n knopje waarmee ik mezelf kon veranderen om bijvoorbeeld minder gevoelig te zijn voor stress of geen last meer te hebben onder druk te moeten werken, of juist dat je het niet meer nodig hebt om druk te voelen of om te stoppen met roken of om van je hoogtevrees af te komen? Een knopje waarmee je een verandering kan realiseren die jij graag wilt. Dat kan! Met hypnotherapie.. nee het is geen feitelijk knopje maar net zo effectief.

Hypnose is een turbo middel om klachten te verhelpen. Iedereen kan in hypnose gaan vanuit de basis houding ik wil het (ik sta er voor open), ik kan het en ik doe het. Hypnotherapie is snel, slechts 1 tot 3 sessies omdat je direct naar de oorzaak gaat.

Door direct naar de oorzaak te gaan en daar aan te gaan werken is Hypnotherapie zeer effectief. Je pakt immers niet alleen de symptomen aan. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek toont de waarde aan van hypnose.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen komen voor speciaal kinderhypose! Op een leuke speelse manier gaan we aan de slag

Met pijn leven is zwaar. Hypnose kan helpen tegen pijn. 

zelfhypnose: een techniek waarmee je ontspant, stress afdrijft en je immuunsysteem een boost geeft. Fantastisch wanneer je druk bent met werk en/of gezin. Ook bij slaapproblemen is zelfhypnose een probaat middel.

angst: de angst kunnen we op 3manieren aanpakken: hypnose of een virtual reality training En de derde optie is een combinatie van de hypnose en de VR training.

Hypnose kan je ook helpen met het veranderen van je gedrag. Denk bijvoorbeeld aan stoppen met roken, nagelbijten etc

Ontspanhypnotherapie in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Coaching
Focusing
Gedrags- en cognitieve therapie
Hulp aan samengestelde gezinnen
Hypnotherapie
Innerlijk kind werk
Kinder-en jeugdpsychotherapie
Onverklaarbare klachten
Regressietherapie
Stress en Burnout

Werkvormen

Hypnose
VR training

Onze locatie

Ontspanhypnotherapie


Lijsterlaan 1 5301 NX Zaltbommel
0636166651 Klik om te bellen