Natuurlijk Betrokken, praktijk voor Integrale Coaching & Therapie, Frequentietherapie en energetische massages


Zuringveld 20 5467 KG Veghel
+31640508913 Klik om te bellen

Over Natuurlijk Betrokken, praktijk voor Integrale Coaching & Therapie, Frequentietherapie en energetische massages

Natuurlijk Betrokken, praktijk voor Integrale Coaching & Therapie, Frequentietherapie en energetische massages heeft verschillende tools om jou van je klachten af te helpen.
Een daar van is NEI. NEI is ontwikkeld door de arts Roy Martina en is een methodiek om het onbewuste, bewust te maken. Veel van wat we hebben ervaren zijn we vergeten of hebben we weggestopt. Deze ervaringen, emoties of gebeurtenissen, liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn als onverwerkte emoties waardoor er sprake kan zijn van incongruentie tussen bewustzijn en onderbewustzijn. Zo ontstaat er een disbalans wat er toe kan leiden dat we minder goed gaan functioneren.? Hierdoor kunnen er symptomen of klachten ontstaan welke weer resulteren in stress welke uiteindelijk via de geest zijn invloed heeft op het fysieke lichaam. Elke emotie die niet wordt verwerkt blijft onbewust zijn invloed uitoefenen. Dat uit zich bijvoorbeeld in lichamelijke klachten, ongewenst gedrag of ongewenst gevoel.
Deze manier van therapie is voor iedereen geschikt.

Daarnaast heb ik de beschikking over een Healy. Healy frequentietherapie gaat via een medisch gecertificeert apparaatje voor thuisgebruik. Voor o.a. de behandeling van chronische pijn, migraine, fibromyalgie en skeletpijn en voor de aanvullende behandeling van depressie, angst en slaapstoornissen.
Bovendien is de Healy te gebruiken bij stress, om chakra's in balans te brengen, vitamines en mineralen aan te vullen etc. Er zijn zeer veel mogelijkheden. Informeer gerust!

En ter ontspanning kunt u bij mij terecht voor energetische massages met aromatherapie.
Bij aromatherapie wordt gewerkt met etherische oliën. Deze holistische therapie heeft als doel om de gezondheid te verbeteren op zowel het fysieke, mentale als emotionele vlak. Etherische oliën zijn gemaakt van een deel van een boom of plant, bijvoorbeeld de bloem of de vrucht. Het wordt ook wel de essentie van een plant genoemd en daarom wordt de term essentiële olie hiervoor ook gebruikt. In vergelijking met bijvoorbeeld amandelolie is een etherische olie veel sterker geconcentreerd, doordat het op een andere manier verkregen wordt.
Deze natuurlijk essentiële oliën hebben eigen unieke en ongelofelijke krachtige eigenschappen. Ze beïnvloeden niet alleen het fysieke lichaam, maar werken helend op vele niveaus, zoals fysiek, emotioneel en spiritueel.
Foto's

Marie-Antoinette van Uden

Natuurlijk Betrokken, praktijk voor Integrale Coaching & Therapie, Frequentietherapie en energetische massages in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Coaching
Eft
Gedrags- en cognitieve therapie
Innerlijk kind werk
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Massagetherapie
Onverklaarbare klachten
Reiki

Werkvormen

Emdr
Massage
NEI en Healy frequentietherapie
Opstellingen
Trauma therapie

Onze locatie

Natuurlijk Betrokken, praktijk voor Integrale Coaching & Therapie, Frequentietherapie en energetische massages


Zuringveld 20 5467 KG Veghel
+31640508913 Klik om te bellen