Wever S.A.


Nienke van Hichtumstraat 121 2135 RN Hoofddorp
06 14466022 Klik om te bellen

VoetreflexPlus massages ook met Chinese grepen
Studiereis Beijing voor Tui Na massages
Spec: Chinflex, Rouw/Sterven, Migraine, Reiki

Over Wever S.A.

Tevens ben ik natuurgeneeskundige therapeut in Hoofddorp. Ik ben van Nederlands/Indische afkomst en woon en werk al geruime tijd in Hoofddorp, voorheen in Heemstede. Vanuit mijn constitutie heb ik aanleg om mensen met mijn therapieën te helpen, naar een betere gezondheid. Oerkrachten in mijn handen zijn geworven van ouders en voorouders. Daardoor kan ik met zorg iedereen behandelen, die een lichamelijke overgevoeligheid heeft.

Bent u door uw energie heen door ziekte of gebeurtenis, neem dan contact met mij op. U zult merken dat het zelf genezend proces met mijn therapieën weer op gang wordt gezet. Waardoor energieën blokkades kunnen opheffen en weer vrij kunnen stromen. Zelfs pijnverlichting kan resulteren.

Vanuit een behandelplan ga ik met u in overleg wat de mogelijkheden zijn. Met gebruik van een voetbad met Chinese kruiden, voorafgaand aan de behandeling. Bij de eerste afspraak neem ik bij u anamnese af volgens Reguliere en Chinese Geneeskunde (TCM). Gevolgd door met de tong- en polsdiagnose kijk ik naar uw gezondheid. Daarna krijgt u een ontspanningsmassage. Bij uw tweede afspraak bespreek ik met u het gemaakte behandelplan. Mocht u meer behandelingen nodig dan het behandelplan, dan is dat te bespreken.

Zie ook mijn overige medisch pedicure functies, uit deze werkzaamheden kunnen behandelingen ook worden gecombineerd in uw behandelplan.

Via uw voeten kan ik u bereiken. U bent welkom in mijn praktijk

Foto's

Profiel foto

Onze locatie

Wever S.A.


Nienke van Hichtumstraat 121 2135 RN Hoofddorp
06 14466022 Klik om te bellen