Lindeboom Wandelcoach


Boulevard Heuvelink 80 6828 KS Arnhem
06 15146850 Klik om te bellen

Over Lindeboom Wandelcoach

Lindeboom Wandelcoach is Stress & Burn-outcoach en coacht/ begeleidt resultaatgericht vrouwen die last hebben van ( chronische) stressklachten of te maken hebben met een ( bijna) Burn-out naar mentale vitaliteit.

Zij krijgen inzicht in de oorzaken die veel stress geven en leren vaardigheden hier anders mee om te gaan. Zij worden bewust van hoe het stress systeem werkt en wat nodig is duurzaam te kalmeren : stress signalen herkennen en opbouw fysieke conditie. Zij krijgen helder wat energie geeft en wat energie vreet en practische handvatten voor werk en privé . Zij krijgen weer zelfvertrouwen en ontdekken wie ze zijn en wat bij hen past. Met hoofd & hart krijgen zij rust, stevigheid en balans en meer bevlogenheid in hun ( werkend) leven. Koersend naar vitalteit.

Coaching gebeurt buiten in de natuur waarbij de natuur troostend en helend is. Wandelend naast elkaar kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Spreken over lastige lastige zaken gaat makkelijker in de natuur. Gesprek wordt afgewisseld met ( Mindful) oefeningen die helpen te ontspannen en tot inzichten en verandering te komen.

Naast 1 op 1 wandelcoaching organiseert zij aan groepen Mindful Powerwalking. Powerwalken is stevig wandelen waarbij de armen intensief meebewegen. Powerwalken wordt afgewisseld met spierversterkende-en balansoefeningen en wordt afgesloten met Mindfulness.De kracht van powerwalken is dat 1 voet altijd aan de grond blijft en daardoor veel minder risico op blessures. Powerwalken heeft vele gezondheidsvoordelen zoals het verbeteren van de houding, de conditie vergroten, helpt bij afvallen en zorgt voor mentale fitheid. Het werkt stress reducerend en verbert je humeur. Powerwalken is inspannen en ontspannen tegelijk. Je maakt je hoofd leeg en gaat naar huis met frisse, nieuwe energie!

Een proefles is gratis!

Powerwalken is op zaterdagochtend en dinsdagavond in groene omgeving van Arnhem.

www.lindeboomwandelcoach.nl / 06 15146850

Foto's

Lindeboom Wandelcoach in het kort

Behandelingen

Coaching
Lichaamsgerichte coaching
Stress en Burnout
Zijnsoriëntatie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Creatieve werkvormen
Gesprekken
Huiswerkopdrachten

Groepen

Mindfulness

Certificeringen

NOBCO

Register Wandelcoach

Wandelcoach

Onze locatie

Logo Lindeboom Wandelcoach

Lindeboom Wandelcoach

Lindeboom Wandelcoach


Boulevard Heuvelink 80 6828 KS Arnhem
06 15146850 Klik om te bellen