Lindeboom Counseling


Gorechtkade 2 9713 CA Groningen
0638518579 Klik om te bellen

Over Lindeboom Counseling

Lindeboom Counseling

Lindeboom Counseling is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en counseling. Dit betekent dat we werken aan jouw hulpvraag door het voeren van gesprekken waarbij we steeds een verbinding maken tussen gedachten, emoties en lichaamssensaties. Naast praten over wat er speelt in je leven en het onderzoeken van onhandige patronen of herinneringen die nog pijn veroorzaken, doen we ook oefeningen zoals meditatie, een gedachtenexperiment, grenzen aangeven en uitproberen wat bewegingen en lichaamshoudingen voor effect op je hebben.

Je lichaam is een bron van informatie, het ‘weet’ wat het moet doen om patronen los te laten en pijn en spanning te verzachten. Soms zijn we het contact met ons lichaam en wat het ons te vertellen heeft kwijt. Terwijl het ons juist zo goed kan helpen bij het ontdekken van wat echt belangrijk voor ons is en wat ons zal helpen bij het voelen van meer tevredenheid en geluk in ons leven.

Na jaren met groepen gewerkt te hebben aan onder andere weerbaarheid, grenzen, zelfvertrouwen en emotieregulatie, heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar weer individueel werken met clienten. Ik ben mij meer gaan verdiepen in lichaamsgericht werken en werken met trauma. In mijn praktijk combineer ik alle opgedane ervaring en kennis met mijn eigen inzichten en persoonlijke pad dat ik afleg. Hierdoor kan ik niet alleen vanuit verschillende therapeutische invalshoeken, maar ook vanuit een persoonlijke verbinding meewerken aan jouw herstel.

Foto's

Jantien Lindeboom

Lindeboom Counseling in het kort

Behandelingen

Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Stress en Burnout

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Emdr
Geleide fantasie
Gesprekken
Lichaamstaal
Lichaamswerk

Onze locatie

Lindeboom Counseling


Gorechtkade 2 9713 CA Groningen
0638518579 Klik om te bellen