kunstZIN Haarlem


Regentesselaan 11 2015 BW Haarlem
06 2839 2641 Klik om te bellen

Over kunstZIN Haarlem

Beeldende kunstzinnige therapie bij stress en burn-out, vruchtbaarheidsproblemen, ongewenste kinderloosheid en rouwverwerking.

Kunstzinnige therapie is een beeldende therapie, waarbij je werkt met creatieve technieken, zoals tekenen, schilderen en boetseren. Het geeft je de mogelijkheid je te uiten op een andere manier dan via gesprek. Door creatieve opdrachten word je als het ware uitgenodigd om te ‘praten met je handen’ en daarbij je gevoel te laten spreken. Zo kun je je bewust worden van dingen waar je met woorden (nog) niet bij kunt.

In kunstzinnig werk laten mensen vaak dezelfde patronen en belemmeringen zien als in het dagelijks leven. Met gerichte oefeningen kun je werken aan het doorbreken van die patronen. Zo kan kunstzinnige therapie bijvoorbeeld ondersteunen bij het leren grenzen ervaren en grenzen stellen, ontspannen, verminderen van piekeren, doorbreken van perfectionisme, toelaten van gevoelens, verwerken van verdriet en traumatische ervaringen en verlichten van lichamelijke klachten als gevolg van stress en slaapproblemen.

Voor kunstzinnige therapie heb je geen ervaring of artistieke aanleg nodig. Het is geschikt voor iedereen die tegen een probleem of klacht aanloopt en daaraan wil werken. Het gaat er niet om of het ‘mooi’ is wat je maakt. Het gaat om wat je beleeft aan het creatieproces en de inzichten die het je geeft.

KunstZIN Haarlem is de eigen praktijk van Inger van der Werf, kunstzinnig therapeut. Ik ben gespecialiseerd in:
- stress en burn-out;
- vruchtbaarheidsproblematiek en ongewenste kinderloosheid;
- de verwerking van rouw en traumatische ervaringen.

Bel gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

kunstZIN Haarlem in het kort

Behandelingen

Rouwverwerking
Stress en Burnout

Werkvormen

Creatieve werkvormen

Onze locatie

kunstZIN Haarlem


Regentesselaan 11 2015 BW Haarlem
06 2839 2641 Klik om te bellen