Kei-JIJ verlies- en rouwtherapie


Sonsbeekweg 26 6814 BC Arnhem
06 14385564 Klik om te bellen

Begeleiding bij ziekte of sterven binnen het gezin
Psychosociale (kinder-)palliatieve zorg
Verlies en rouwbegeleiding

Over Kei-JIJ verlies- en rouwtherapie

Kei-JIJ is een praktijk voor psychosociale (kinder-)palliatieve zorg, speltherapie, rouw- en verliesbegeleiding, gespecialiseerd in de ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren, (jong) volwassenen en het gezin op het moment dat ze geconfronteerd worden met verlies van gezondheid, ziekte, sterven en rouw.

Verlies en tegenslag raakt je in je hart. In datzelfde hart vind je ook de kracht om door te gaan. Omgaan met tegenslag of rouw is keihard werken, het vraagt aandacht, inspanning en tijd. In mijn praktijk ga ik uit van de kracht van het kind en het gezin. Ieder kind is een kei en daar staat Kei-JIJ voor.

Bij Kei-JIJ tref je niet alleen begrip en erkenning voor gevoelens, maar ook de expertise om samen met jullie het (rouw)proces te doorlopen, zodat de ontwikkeling van je kind op een gezonde wijze doorgaat. ‘Een steuntje in de rug om samen krachtig op pad te gaan!’.

Kei-JIJ draait ook groeps- lotgenoten bijeenkomsten in het kader van ziekte in het gezin en/of lotgenoten contact na overlijden. 

Daarnaast heeft Kei-JIJ een tool 'samen krachtig op pad' ontwikkeld om als zorg professional emoties en thema's zoals ziekte in het gezin bespreekbaar te maken. www.samenkrachtigoppad.nl 

Kei-JIJ verlies- en rouwtherapie in het kort

Behandelingen

Begeleiding bij ziekte in het gezin
Coaching
Groepstherapie
Kinder-en jeugdpsychotherapie
Rouwverwerking

Werkvormen

Gesprekken
Lichaamswerk
Opstellingen
Speltherapie

Groepen

Rouwgroepen voor kinderen en begeleiding bij ziekte in het gezin

Onze locatie

Kei-JIJ verlies- en rouwtherapie


Sonsbeekweg 26 6814 BC Arnhem
06 14385564 Klik om te bellen