IneYoga-Reiki@Aquamarijn


Steenweg 38 6131 BE Sittard
0647821286 Klik om te bellen

Over IneYoga-Reiki@Aquamarijn

Wie behoefte heeft aan rust en evenwicht kan kiezen voor een aantal reikibehandelingen, maar reiki is ook behulpzaam bij fysieke klachten en/of vermoeidheid. Als er fysieke of emotionele klachten zijn zit je op een of andere manier (ook) energetisch vast. Een reikisessie kan innerlijke rust en ontspanning brengen. Vanuit deze ontspanning kan de client zich openstellen voor de energie tot in de diepere lagen van zijn wezen. Opgeslagen emoties en belastende gifstoffen worden in het lichaam vrijgemaakt en losgelaten zodat de energie beter kan stromen. Je zult een gevoel van harmonie in jezelf ervaren en vaak een andere kijk op dingen en situaties krijgen. Depressieve gevoelens en stress kunnen ombuigen in acceptatie, relativering en hoop.


Reiki overdracht gebeurt normaal via 'hands on': De client ligt gekleed op een behandeltafel terwijl de behandelaar haar handen op het hoofd en een aantal lichaamsgebieden legt, afhankelijk van wat de client nodig heeft. Daarbij laat zij zich leiden door het gevoel in haar handen. Het lichaam reageert nl. op de Reiki energie en dat is door de Reikigever als Byosen te ervaren.

Yoga heeft als belangrijk uitgangspunt: bewustwording. Wie rust in zijn hoofd wil zal zich eerst kunnen richten op het lichaam. Een goed ontwikkeld lichaamsbewustzijn vormt de basis voor innerlijke groei. Aandacht richten (mindfulness), ademoefeningen en asana’s (yogahoudingen) zijn de belangrijkste elementen van elke yogales. Er wordt geoefend vanuit een respectvolle en niet- prestatiegerichte houding. Hatha Yoga is een fysieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. In een hatha yogales wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af.

Er wordt geoefend vanuit een naar binnen gerichte aandacht. Door deze rustige, meditatieve houding is er ruimte om waar te nemen en te ontspannen in wat zich van binnen voordoet. Yoga draagt bij aan het vergroten van kracht, (geestelijke) stabiliteit en souplesse d.m.v. adem, beweging en verstilling. Fysieke en mentale grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verruimd, wat zorgt voor een groter innerlijk draagvermogen en meer vitaliteit.


Naast privé yogalessen en reikibehandelingen geeft Ine ook reikicursussen en yogalessen in groepsverband bij Aquamarijn. Bovendien kan zij ondersteuning bieden in de vorm van bachbloesems en edelstenen.

IneYoga-Reiki@Aquamarijn in het kort

Behandelingen

Aandachttraining
Angst en PTSS
Coaching
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Onverklaarbare klachten
Reiki
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Zijnsoriëntatie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Geleide fantasie
Gesprekken
Lichaamswerk

Groepen

Energetische therapie
Mindfulness
Yoga
Yoga & meditatie

Onze locatie

IneYoga-Reiki@Aquamarijn


Steenweg 38 6131 BE Sittard
0647821286 Klik om te bellen