Hulp Nù


Van der Kaaijstraat 64 1815 VM Alkmaar
0652150599 Klik om te bellen

Over Hulp Nù

Als je eindelijk de stap hebt gezet om hulp te zoeken, wil je niet eindeloos wachten en je weg moeten zoeken in een wirwar van regels en voorwaarden. Dan wil je direct hulp die bij je past! Zonder wachttijden. Iemand die betrokken luistert naar je verhaal en je door vragen en tips weer op weg helpt. 

Ik kan je meteen de hulp geven die bij je past en die je wenst. Al jarenlang help ik met veel enthousiasme mensen met allerlei vragen weer op weg. Ik heb allerlei werkvormen tot mijn beschikking en kijk samen met jou wat het beste bij je aansluit. Ik denk niet in hokjes en heb geen 9-17 mentaliteit, maar ga uit van jou als persoon en stem mijn hulp af op het geheel van problemen dat jij ervaart. Dat kan in direct contact,  online, telefonisch, via skype, chat of een combinatie hiervan. Ik heb een praktijkruimte in Alkmaar, maar daarnaast kan ik van verschillende werkruimtes in Noord Holland gebruik maken, dus ook bij jou in de buurt! En als je dat prettiger vindt, kom ik bij je aan huis.

Ik ben gespecialiseerd in traumatherapie, rouwverwerking, en ben gekwalificeerd EMDR therapeut, geef psychosociale therapie aan mensen met kanker en hun naasten, hulp bij burnout, stress en life-events. Mijn hulp wordt vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen tot een max. per jaar.

Zit je niet lekker in je vel en wil je dat veranderen? Bel dan nu 0652150599 of mail naar info@hulp-nu.nl  Ik help je graag!

Foto's

Hulp Nù in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Begeleiding bij ziekte in het gezin
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Gedrags- en cognitieve therapie
Groepstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie

Werkvormen

ACT Acceptance Commitment Therapy
Ademhalingsoefeningen
Emdr
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Rollenspel
Trauma therapie

Groepen

Partnergroepen voor chronisch zieken
Rouwgroep voor ex-partners
Rouwgroep voor patienten en directe naasten
Rouwgroep voor weduwen en weduwnaars

Onze locatie

Hulp Nù


Van der Kaaijstraat 64 1815 VM Alkmaar
0652150599 Klik om te bellen