Huberts Zorgadvies


Verbindingsweg 13 9945 SJ Wagenborgen
06 20851782 Klik om te bellen

Over Huberts Zorgadvies

In mijn praktijk wordt u een laagdrempelige vorm van psychosociale therapie aangeboden. U krijgt de hulpverlening die bij u past en die gericht is op herstel van uw natuurlijke balans.

U kunt afspraak maken voor individuele of relatietherapie. Maar ook voor het verwerken van een trauma, of een overlijden. Sinds 1995 heb ik ervaring  als nazorgadviseur. Eerst in loondienst en later als zelfstandige. Ik kan u helpen met allerlei praktische en administratieve zaken of vraagstukken die na een overlijden op uw afkomen. Als na verloop van tijd het gemis meer voelbaar is, kunt u ook een beroep op mij doen voor verliesverwerking of therapie.

Als psycho-sociaal en ervaringsgericht gestalttherapeut richt ik mij in de begeleiding op wat er bij u op de voorgrond staat. We noemen dit ook wel 'HIER en NU'. Hierbij gaat het om het herstel van uw authenticiteit of echtheid. Het kan zijn dat u deze door patronen (trauma's) uit het oog bent verloren. De therapie die ik bied is vooral helend van karakter, waarbij de nadruk ligt op het emotionele aspect! Iedereen is uniek en er is geen ander zoals u?  Zo is het ook met therapie waarbij de ene persoon zich eerder bewust is van waar de kern ligt van zijn/haar problematiek. Ik loop in de begeleiding  met u mee. Gaande weg de begeleiding zult u zich er bewust van worden hoe u omgaat met uzelf en met uw omgeving, aangaande uw gedachten en gevoelens.  Mijn ervaring is dat er zo een bewustwording optreed aangaande patronen, tentijde van: verdriet, angst, stress, tegenslagen, pijn & verlangens.

Uw klachten kunnen voortkomen uit situaties of gebeurtenissen die ooit in uw leven hebben gespeeld en die zich nog altijd op een diepere laag van uw onderbewustzijn afspelen. Door hier bewust of contact mee te maken, kunt u het laten waar het hoort: in het verleden. Hierdoor krijgt u meer ruimte om uw eigen, vaak nog niet bewuste, wensen en verlangens te verkennen en te gebruiken.

Opgeven kan altijd nog!

Foto's

Huberts Zorgadvies in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Eft
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Massagetherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Gestalt en Voice Dialogue
Lichaamstaal
Lichaamswerk
Transpersoonlijke Therapie
Werken met dromen

Groepen

Energetische therapie
Rouwgroep voor ex-partners
Rouwgroep voor patienten en directe naasten
Rouwgroep voor weduwen en weduwnaars

Certificeringen

Beroepsvereniging

Onze locatie

Huberts Zorgadvies


Verbindingsweg 13 9945 SJ Wagenborgen
06 20851782 Klik om te bellen