HERROT's


Boswijklaan 2 3941 ZN Doorn
0610085998 Klik om te bellen

Over HERROT's

Wat is Herrot’s Praktijk Total Reset Therapie, Coaching en Orthomoleculaire Therapie

Herrot’s is een praktijk opgericht door mij, Veronike Kartman-Herrot. Sinds 2013 ben ik zelfstandig begonnen met als doel mensen met hun gezondheid te helpen. Niet alleen met behulp van coaching en advies, maar ook door goed te kijken naar de persoon in kwestie en diens levensstijl aan te passen. Dit maakt de weg vrij naar een gezonder leven.

Om u zo goed mogelijk te helpen heb ik veel tijd besteed aan het volgen van diverse opleidingen en het behalen van mijn diploma’s. Doordat ik ben gekoppeld aan een netwerk van gezondheidsexperts kan ik mijn cliënten op veel vlakken helpen.

Waarvoor kunt u bij Herrot’s terecht?

Door al mijn gevolgde opleidingen ben ik breed inzetbaar. Zo kan ik u helpen bij de behandeling van fysieke klachten zoals jeuk, allergie, depressies en dergelijke problemen. Door diepgaande gesprekken te voeren over uw leven kan ik u tot op celniveau helpen met de verbetering van uw gezondheid. Ook kan ik u helpen door psychische klachten zoals burn-out, stress en angst te behandelen. Door coachinggesprekken te voeren en uw darmflora te verbeteren komen we samen tot de kern. Dit helpt u om uw angsten te overwinnen, uw stressniveau te verlagen en een gezonder leven te kunnen leiden.

Wat is Total Reset Methode?

Heeft u last van allergieën, hoofdpijn, stofwisselingsstoornissen of vergelijkbare problemen? Dan is Total Reset Therapie de manier om ervan af te komen. Total Reset Therapie (of TRT) is een holostische manier van kijken naar het lichaam. Total Reset is een combinatie van Kinesiologie, chiropractie en westerse geneeskunde. De basis daarentegen, waar deze methode uit is ontstaan is acupunctuur. Dat betekent dat wij het lichaam holistisch bekijken. Het is een bewezen manier om van onder andere hoofdpijn, allergie, exceem en darmklachten af te komen.

Waarom Herrot’s?

De laatste jaren heb ik veel werkervaring opgedaan, zowel als therapeut en als projectmanager en trainer. Dit stelt mij in staat om u op meerdere vlakken te kunnen helpen. Zo ben ik tevens gekwalificeerd Darmspecialist, Orthomoleculair Kindercoach en Keto Detox Coach. Ik kan u niet alleen helpen met het behandelen van klachten, maar u helpen met het veranderen van uw levensstijl. Door emotionele blokkades weg te halen wordt u zowel fysiek als psychish gezond. Als u zoekt naar iemand die u op al deze  verschillende vlakken kan helpen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Neem dan contact met me op. Ik hoop van u te horen.

Op weg naar een gezondere leef- en werkomgeving. Beter in jeCelf zitten.

HERROT's in het kort

Behandelingen

Coaching
Lichaamsgerichte therapie
Onverklaarbare klachten
Stress en Burnout

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Energetische psychologie
Gesprekken
Lichaamswerk

Onze locatie

Logo HERROT's

HERROT's

HERROT's


Boswijklaan 2 3941 ZN Doorn
0610085998 Klik om te bellen