HERROT's


Boswijklaan 2 3941 ZN Doorn
06 10085998 Klik om te bellen

Total Reset Methode, allergieën en huisklachten
NANO health care therapie hyaluronzuur & zouten
Orthomoleculaire therapie & coaching

Over HERROT's

JIJ bent belangrijk

Mijn hart volgend en altijd op zoek naar een gezondere levenstijl heeft mij gemotiveerd om in 2013 een overstap te maken naar een eigen praktijk. Met als doel mensen met te adviseren en daadwerkelijk een stapje gezonder te krijgen. Niet alleen met behulp van verschillende technieken maar ook door goed te kijken en te luisteren naar de persoon die tegenover mij zit. Pas dan maken we een plan en bepalen we samen de route naar een gezonder leven.

Om u zo goed mogelijk te helpen heb ik veel tijd besteed aan het volgen van diverse opleidingen en het behalen van mijn diploma’s. Doordat ik ben gekoppeld aan een netwerk van gezondheidsexperts kan ik mijn cliënten op veel vlakken helpen.

Waarvoor kunt u bij HERROT’s terecht?

Door de diverse opleidingen ben ik breed inzetbaar. Zo kan ik u helpen bij de behandeling van fysieke klachten zoals energie tekort, allergie, burnout, pijnklachten en dergelijke problemen. Door uw gezondheid op celnivo aan te pakken maken we snel stappen naar een gezonder lijf, een blijer persoon.

Wat is Total Reset Methode?

Heeft u last van allergieën, hoofdpijn, stofwisselingsstoornissen of vergelijkbare problemen? Dan is Total Reset Therapie de manier om ervan af te komen. Total Reset Therapie (of TRT) is een holostische manier van kijken naar het lichaam. Total Reset is een combinatie van Kinesiologie, chiropractie en westerse geneeskunde. De basis daarentegen, waar deze methode uit is ontstaan is acupunctuur. Dat betekent dat wij het lichaam holistisch bekijken. Het is een bewezen manier om van onder andere hoofdpijn, allergie, exceem en darmklachten af te komen.

COACHING doelgerichte gesprekken met vaak 'in het onderbewuste'op zoek gaan naarverborgen triggers en oorzaken. Vaak gebruik ik The Work, PMA etc om tot de kern te komen.

Snel weer in BALANS door het aanpakken van laaggradige ontstekingen en op celniveau uw cellen weer de kans te geven om het zelfherstellend vermogen zijn werk te laten doen. Momenteel zijn er zo'n 10 miljoen mensen met chronische klachten, u kent ze vast wel. Laten we elkaar helpen door stap voor stap weer controle te nemen over onze eigen gezondheid. Door oa essentiële vetzuren in uw lichaam te laten herstellen komt uw lichaam langzaam weer in balans.

Verbeteren van uw MICRO CIRCULATIE is ook een belangrijke pijler om op celniveau het zelfherstellend vermogen te ondersteunen en te zorgen dat zuurstofrijk bloed de kleinste bloedvaten kan bereiken(micro circulatie) kan bereiken. Als vasculair therapeut doe ik tevens een aantal testen om te kijken hoe we op dit gebied uw gezondheid kunnen ondersteunen.

NANO Health Care is een revolutionaire methode om hyaluronzuur en zouten&mineralen op een eenvoudige, krachtige manier te laten doordringen in uw hele lichaam. De gezondheids verbeteringen zijn verbazend en doeltreffend.

Al uw cellen hebben baat bij de mineralen uit de Dode Zee, vitamine C en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is zeer belangrijk voor het aantrekken en het binden van watermoleculen t.b.v. o.a. huidvolume, versteviging en hydratatie. Bovendien is de hoeveelheid hyaluronzuur belangrijk voor gezond bindweefsel en goede smering van uw gewrichten. Met Nano CellCare therapie verjongt u zo van buiten én van binnen.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakings gesprek of een introductie behandeling.

Op weg naar een gezondere leef- en werkomgeving. Beter in jeCelf zitten.

Foto's

Gezondheid met bewijs
NANO cellcare behandeling
TRM behandeling

HERROT's in het kort

Behandelingen

Coaching
Lichaamsgerichte therapie
Onverklaarbare klachten
Stress en Burnout

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Energetische psychologie
Gesprekken
Lichaamswerk

Groepen

Self Empowerment workshops

Certificeringen

deze staan op mijn website https://herrots.nl/over-mij/

Artikelen

winter dip in relatie tot vit D

Wat veroorzaakt wintermoeheid Besneeuwde landschappen zijn prachtig, maar de winter betekent ook minder zonlicht, waardoor we niet genoeg vitamine D krijgen, wat kan bijdragen tot wintermoeheid. Wanneer...

Onze locatie

Logo HERROT's

HERROT's

HERROT's


Boswijklaan 2 3941 ZN Doorn
06 10085998 Klik om te bellen