Herman ter Waarbeek


Het Geheugen 35 3823 WS Amersfoort
06 21 463 663 Klik om te bellen

Over Herman ter Waarbeek

Herman ter Waarbeek voert sinds 1980 praktijk in Amersfoort, onder de naam Mental Update. Hij heeft zich ontwikkeld tot een therapeut en coach die jou snel en duidelijk inzicht kan geven in wat je innerlijke conflicten zijn en hoe die opgelost kunnen worden.

Met zijn ruime ervaring en brede arsenaal aan methodieken werkt hij zowel met mensen die uitsluitend inzicht zoeken om verder te komen met zichzelf als ook met hen die een oplossing zoeken voor in het verleden opgelopen innerlijke beschadigingen. In beide gevallen kan gebruik gemaakt worden van authentieke onderbewust gestuurde signalen.

Zij geven veel informatie over wat zich in jou als cliënt afspeelt en zijn tevens aanwijzingen via welke weg je tot groei of herstel kunt komen.

Welke namen ook gegeven zouden kunnen worden aan de door Herman ter Waarbeek toegepaste methodieken: coaching, therapie, gesprekstherapie, gestalttherapie, video-gestalttherapie, Goodfield-therapie, lichaamsgerichtetherapie, hypnotherapie, regressietherapie, bio-energetica, traumaverwerkende therapie of psychotherapie...

Zijn heel eigen Functiegerichte Persoonlijkheidsontwikkeling (FPO) bevat al deze elementen en stelt u in staat een ontdekkingsreis, een grensverleggend avontuur te ondergaan dat een positieve invloed heeft op uw kwaliteit van leven en werken; met uzelf en de wereld om u heen.

Herman ter Waarbeek in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Hypnotherapie
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Onverklaarbare klachten
Relatie- en gezinstherapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Zijnsoriëntatie

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Gestalt en Voice Dialogue
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Lichaamswerk
Rollenspel
Trauma therapie
Werken met video

Onze locatie

Herman ter Waarbeek


Het Geheugen 35 3823 WS Amersfoort
06 21 463 663 Klik om te bellen