Henk van Eck Psychosociale Therapie


Wilgenhof 5 4128 SH Lexmond
0654392294 Klik om te bellen

Over Henk van Eck Psychosociale Therapie

Gestalt - Psychosynthese - Transpersoonlijke Therapie - Mindfulness - Massage - Yoga

Ik geef psychosociale begeleiding aan mensen die zijn vastgelopen in de gang van hun dagelijks leven en daar hun plezier en interesses niet meer in kunnen vinden. Dat kan op het vlak van relaties, familie of werk zijn maar het kunnen ook levensvragen zijn als wie ben ik of waarom besta ik.

De essentie van deze therapeutische begeleiding is dat je bewust wordt van je belemmerende overtuigingen en pijnlijke gevoelens hetgeen op dit moment je leven beheerst, dat accepteert en onderzoekt. Door de pijn te accepteren kun je het lijden wat daaruit is voortgekomen loslaten. Dit proces geeft de mogelijkheid je hart weer te openen, met die eigenschap dat de liefde die vrijkomt een sterk helend vermogen heeft. Het in eigendom nemen daarvan geeft je levensvreugde en laat je voelen dat je bestaat.

Praktisch gezien kun je vanuit deze houding je doelen en verlangens kenbaar maken en met heelheid in je leven staan. Helen om een heel mens te zijn wil zeggen dat je jezelf accepteert, dus ook je gebreken en imperfectie.

Mijn werkhouding als therapeut is dat ik op basis van gelijkwaardigheid en zorgvuldigheid een zoveel mogelijk veilige omgeving kan bieden waar ik met aandacht en compassie het proces van de cliënt mag begeleiden. Te luisteren zonder oordeel en de grenzen van de cliënt te respecteren.Eigenschappen die ik als therapeut te bieden heb zijn aandacht, geduld, compassie, creativiteit en zeker niet te vergeten humor.

Foto's

Henk van Eck Psychosociale Therapie in het kort

Behandelingen

Aandachttraining
Lichaamsgerichte therapie
Massagetherapie
Onverklaarbare klachten
Rouwverwerking
Stress en Burnout

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Energetische psychologie
Geleide fantasie
Gesprekken
Gestalt en Voice Dialogue
Lichaamswerk
Opstellingen
Rollenspel
Transpersoonlijke Therapie

Groepen

Cursus gezonde zelfliefde; Training ZIjnsorientatie; Meditatietraining
Mindfulness

Onze locatie

Logo Henk van Eck Psychosociale Therapie

Henk van Eck Psychosociale Therapie

Henk van Eck Psychosociale Therapie


Wilgenhof 5 4128 SH Lexmond
0654392294 Klik om te bellen