HannaH Coaching & Therapie


Van Pallandtmarke 91 8016 CT Zwolle
0642994493 Klik om te bellen

Over HannaH Coaching & Therapie

Ongezonde stress, angst, depressieve gevoelens?

Loop je vast en heb je hulp nodig?
Heb je al van alles geprobeerd, maar val je steeds terug in dezelfde belemmerende patronen?

Als coach en therapeut help ik je graag. Ik werk vanuit de gedachte dat ervaringen uit het verleden je reacties in het heden onbewust kunnen beïnvloeden. Ik laat je graag ontdekken dat je brein je vaak misleidt en wat je daar tegen kunt doen.

Hierbij maak ik gebruik van verschillende inzichten en methodieken. Ieder mens is anders. Daarom ontdek ik bij voorkeur samen met jou hoe en waarmee jij het beste bent geholpen. Het accent kan liggen op kennis en het verkrijgen van inzicht in je situatie, maar ook op hoe een en ander doorwerkt in je lijf en wat je daaraan kunt doen. Lichaam en geest zijn met elkaar verweven. Met ons hoofd kunnen we onszelf vaak voor de gek houden. Het lijf liegt nooit is mijn ervaring.

Ik heb mij gespecialiseerd in:

  • Stress en burn-out
  • Verwerking van het verleden
  • Relatieproblemen: scheiden of blijven


Nieuw in mijn aanbod is:

De polyvagaal therapie; gebaseerd op de 'wetenschap van de veiligheid'

Bij deze benadering gaat het om de invloed van ons autonome zenuwstelsel. In een situatie van dreiging zullen we eerst hulp zoeken bij een ander. Als die hulp niet aanwezig is of niet komt, reageert ons lichaam onmiddellijk met vechten of vluchten. We komen in beweging. Als dat niets oplevert of niet meer kan, reageert het met overgave of ineenstorting. Net als de kikker in de bek van de slang raken we verdoofd of verlamd.

Een belangrijk onderdeel van deze therapie is het in kaart brengen van overlevingspatronen èn hulpbronnen, waardoor bewustwording ontstaat van de verschillende reacties van het autonome zenuwstelsel. Hierdoor leren we hoe we onszelf weer tot rust kunnen brengen en ons weer veilig kunnen voelen. Onze belemmerende patronen kunnen op deze manier doorbroken worden.

Hannah Coaching en Therapie bestaat inmiddels 10 jaar. Op een gegeven moment raakte ik verzeild in een leven waarbij ik steeds meer in mijn hoofd ging zitten. Ik ging maar door, verhardde en voelde niets meer. Met hulp leerde ik gaandeweg weer blij te zijn met wie ik ben en wat ik kan. Ik werd zachter voor mezelf en daarmee voor anderen. Eigenlijk hervond ik mijzelf. Na een aanvankelijk hard leven kwam ik weer bij mijn hart. Dit gunde en gun ik nog steeds iedereen.

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen en of je je op je gemak voelt bij mij? Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek in mijn praktijk aan huis in Zwolle Zuid of via beeldbellen (bijv. Zoom of Skype). Wil je meer informatie kijk dan op www.hsnoeij.nl 

Foto's

HannaH Coaching & Therapie in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Echtscheidingsproblematiek
Ik ben niet goed genoeg
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Traumatherapie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Lichaamswerk
Rollenspel
Trauma therapie

Onze locatie

HannaH Coaching & Therapie


Van Pallandtmarke 91 8016 CT Zwolle
0642994493 Klik om te bellen