EMOCARE


Itersondomein 26a 6229 ED Maastricht
0647568100 Klik om te bellen

Over EMOCARE

Gezond, gelukkig en vol energie! Dat wil jij toch ook?!

EMOCARE biedt kortdurende en doeltreffende behandeling bij chronische pijn en ziekte, stress, burn-out, depressie, angst, trauma (PTSS), verlies, verslaving, psychosomatische klachten en revalidatie. 

Ook bij psychosociale problemen, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid van kinderen en jeugdigen en bij opvoed-, loopbaan- en levensloopvragen.

Behandeling richt zich op de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij het ontstaan van symptomen, klachten en ziekte. Niet enkel het ongemak, maar het “probleem achter het probleem” wordt aangepakt, waardoor men zich (soms wonderbaarlijk) snel beter voelt of verandering waarneemt.

Maak kennis met een holistische benadering van gezondheid en ziekte, met lichaam én geest als basis voor herstel en verandering.

EMOCARE is een zelfstandig gevestigde specialistische praktijk voor Energetische Natuurgeneeskunde. Er wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat ieder mens over het vermogen beschikt om alle aspecten van zijn/haar eigen leven te veranderen, zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel. Uitgangspunt is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Behandeling heeft tot doel om in korte tijd op een holistische en natuurlijke wijze verandering en herstel te bewerkstelligen. Essentie is het vergroten van (zelf)bewustzijn en het ontwikkelen van vaardigheden die je gezondheid, vitaliteit en welbevinden bevorderen. Sterkt de eigenheid, maakt bewust, vrij, onafhankelijk en vergroot de veerkracht, zodat jij het leven (weer) kan beleven zoals het bedoeld is!

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

EMOCARE

Behandeling, Coaching en Training
Voor Kinderen, Jeugdigen en Volwassenen

Drs. P.F. Termond
Erkend Complementair Alternatief Therapeut

EMOCARE in het kort

Behandelingen

Angst en PTSS
Coaching
Eft
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Massagetherapie
Onverklaarbare klachten
Relatie- en gezinstherapie
Stress en Burnout

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Emdr
Energetische psychologie
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamstaal
Lichaamswerk
Opstellingen

Groepen

Cursussen/ Opleidingen gericht op intuïtieve en emotionele ontwikkeling
Energetische therapie
Mindfulness

Onze locatie

EMOCARE


Itersondomein 26a 6229 ED Maastricht
0647568100 Klik om te bellen