De Verbinding


Tuinfluiter 6 5831 MC Boxmeer
0610746561 Klik om te bellen

Over De Verbinding

Pascalle is een enthousiaste, energieke vrouw die jong en oud wil ondersteunen om beter in balans te komen met zichzelf.

In haar praktijk ben je welkom om te werken aan hetgeen wat jij als last ervaart. Ieder mens lost dagelijks problemen op waarbij je gebruik maakt
van je eigen kracht. Soms is deze kracht niet even goed bereikbaar en weet je niet hoe je het moet aanpakken of veranderen. Je hebt hier zelf niet altijd zicht op omdat je zelf middenin deze situatie zit en dan ontstaan vaak de problemen.

Op zo'n moment kun je haar hulp inschakelen en kijkt ze samen met je hoe je deze situatie kunt verbeteren. Jij geeft zelf aan waar je aan wilt werken en zij stemt zich af op wat jij nodig hebt en volgt hierin jouw tempo. Ze luistert vanuit haar hart, toont begrip en biedt je de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Ze stelt je vragen en doet oefeningen die je uitnodigen naar jezelf en naar je probleem te kijken. Hierdoor kun je stap voor stap de verbinding met jezelf herstellen zodat je op je eigen kracht kunt en durft te vertrouwen om je probleem onder ogen te zien en deze aan te pakken.

Vanwege haar sensitieve karakter weet ze vaak feilloos de zere plek te vinden en kun je samen zeer doelgericht te werk gaan.

Kan en mag ze jou helpen?
Kijk dan op www.innerlijke-zorg.nl

Foto's

De Verbinding in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Gedrags- en cognitieve therapie
Kinder-en jeugdpsychotherapie
Psychoanalyse
Relatie- en gezinstherapie
Stress en Burnout

Werkvormen

Geleide fantasie
Gesprekken
Werken met dromen

Onze locatie

De Verbinding


Tuinfluiter 6 5831 MC Boxmeer
0610746561 Klik om te bellen