De Praktijk voor Hechte Relaties


Kaagkade 57C 2725 AA Zoetermeer
06 10728014 Klik om te bellen

Over De Praktijk voor Hechte Relaties

Reginald over de Praktijk voor Hechte Relaties:

“De Praktijk voor Hechte Relaties is een praktijk gespecialiseerd in relatietherapie.

Hier werk ik met veel liefde aan het oplossen van relatieproblemen die zich afspelen tussen partners, of binnen gezinnen en families.

Het is een veilige plek waar stellen aan hun relatie kunnen werken.  Hier is ruimte om aan elkaar te vertellen wat er speelt. Om met de ander te delen hoe zij zich voelen. Om te zeggen wat ze eigenlijk niet durven te zeggen…

Hier mogen zij al hun twijfels, al  hun onzekerheden en al hun angsten over hun relatie op tafel leggen. Op deze plek mogen ze hun wonden laten zien en de pijn die zij daarbij voelen. Hier is o.k. om kwetsbaar te zijn en om het even niet te meer te weten.

Hier staan zij er niet alleen voor. Samen met hen ga ik op zoek naar de ander. Ik sta ze bij als je aan de ander vertellen dat, wat er ook speelt: ”Ik hou van jou, ook al is het nu moeilijk. Ik wil heel graag gelukkig met jou zijn. Ik heb je nodig…” Op deze plek help ik stellen elkaar weer te bereiken.

Als een stel het wil is hier van alles voor hun relatie mogelijk. Als zij bereid zijn er zelf en samen aan te werken en bereid zijn er zelf en samen voor te gaan…

Hier is een plek waar stellen hun relaties weer kunnen helen en gezond kunnen maken.”

De Praktijk voor Hechte Relaties in het kort

Behandelingen

Relatie- en gezinstherapie

Werkvormen

Gesprekken
Huiswerkopdrachten

Onze locatie

De Praktijk voor Hechte Relaties


Kaagkade 57C 2725 AA Zoetermeer
06 10728014 Klik om te bellen