De Noodzaak counseling


Muurhuizen 30 3811 EJ Amersfoort
06-24101420 Klik om te bellen

Over De Noodzaak counseling

De grootste stappen zet je op het moment dat er een gevoel van noodzaak is. Je loopt vast, maakt een heftige gebeurtenis mee of komt op welke manier dan ook in een crisis terecht. Maar ook als je al een tijdje loopt te sukkelen komt er vroeg of laat een moment waarop je de noodzaak voelt en besluit: en nu doe ik er wat aan. De Noodzaak helpt je hierbij.

Hoe werk ik?

Verlies je veel energie in het contact met de ander? Heb je het gevoel jezelf kwijt te zijn? Heb je zingevingsvragen waarop je een antwoord zoekt? Kost de zorg voor de ander je teveel energie? Wil je graag werken aan je persoonlijke ontwikkeling, maar wil je dat niet alleen doen?

Je kunt bij mij terecht voor counseling op de volgende gebieden:


- Levensvragen en zinvinding

- Sensitiviteit en spirituele ervaringen

- (Niet-monogame) relaties

- Zorgverleners en mantelzorgers: bewust zorgen

Je hebt vaak geen invloed op je omstandigheden, maar je hebt wél een keuze in hoe je met deze omstandigheden omgaat. Mijn aanpak is gericht op bewustwording. Bewustwording van patronen, je manier van handelen, de manier waarop jij in het leven wilt staan. Waarom doe je wat je doet, en is dit helpend of werkt het je juist tegen? We beginnen daarom altijd met samen in kaart brengen wat jouw situatie is. Waar loop jij tegenaan en waar heb je hulp bij nodig?


Door middel van praten, stil zijn, (leren) voelen en verschillende oefeningen gaan we op zoek naar wat er
bij jou speelt. Afhankelijk van de situatie onderzoeken we samen wat je wilt bereiken en wat daarvoor nodig is. Ik maak daarbij geen gebruik van een vaste methode, maar bekijk per moment wat er nodig is. Daarbij put ik onder andere uit mijn kennis uit de Transpersoonlijke psychologie, energetische coaching, verschillende meditatietechnieken en oefeningen waarmee je leert je gevoel te ervaren en plaatsen.

Voel jij de noodzaak en kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact met me op!

Website: www.denoodzaak.nu

E-mail: anne@denoodzaak.nu

Telefoon: 06-24101420

De consulten worden niet vergoed. Wel is het in sommige gevallen mogelijk om de kosten af te trekken van de belasting als ziekte-/scholingskosten. Wil je weten of dit voor jou ook mogelijk is? Neem dan contact op met de Belastingdienst voor meer informatie.

Foto's

De Noodzaak counseling in het kort

Behandelingen

Coaching
HSP, Hoogsensitiviteit “training”
Lichaamsgerichte coaching
Relatie- en gezinstherapie
Zijnsoriëntatie

Werkvormen

Energetische psychologie
Geleide fantasie
Gesprekken
Huiswerkopdrachten
Lichaamswerk
Transpersoonlijke Therapie

Groepen

Cursussen/ Opleidingen gericht op intuïtieve en emotionele ontwikkeling

Onze locatie

Logo De Noodzaak counseling

De Noodzaak counseling

De Noodzaak counseling


Muurhuizen 30 3811 EJ Amersfoort
06-24101420 Klik om te bellen