Centrum Heartwork


Prinses Maximalaan 17 3708 ZT Zeist
0641342450 Klik om te bellen

Hoge reviewscores
Reageert snel
Diverse mogelijkheden voor begeleiding

Over Centrum Heartwork

Loop je vast in je werk, privé-leven of relatie en wil je meer regie over je eigen leven? Wil je graag ondersteuning om in beweging te komen zodat je weer kunt genieten en weer verder kunt zoals je zou willen?

Je bent welkom in mijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie!

Ontwikkeling in mentale en lichamelijke weerbaardheid en veerkracht, staat in mijn werk centraal. Ik behandel een verscheidenheid aan klachten en hulpvragen. De therapie kan als doel hebben het doen verdwijnen van de klacht, maar ook het beter leren omgaan met klachten. Hieronder een aantal mogelijke klachten en hulpvragen:

  • Spannings- en stressklachten: Burn-out en overspannen, herkennen stress factoren en deze leren hanteren, onrust, overmatig piekeren, slaapproblemen, vermoeidheid, snel geïrriteerd zijn, concentratieproblemen, grenzen herkennen en durven aangeven
  • Angstklachten: Paniek, faalangst, angst voor wat anderen vinden, bindingsangst en verlatingsangst
  • Depressiviteit: Somberheid, gebrek aan zelfvertrouwen
  • Zelfbeeld, Eigenwaarde: Gevoelens van onzekerheid, negatief zelfbeeld, minderwaardigheid, levensfase-problematiek, assertiviteit, gebrek aan zelfliefde/zelfzorg, moeite in 't contact met anderen
  • Rouw en verlies: Verwerking van verlies van een dierbare, je gezondheid, je baan, een nare gebeurtenis een plek geven
  • Hooggevoeligheid: Hooggevoeligheid als kracht inzetten, grenzen herkennen en durven aangeven, managen van energie
  • Begeleiding bij pijn en/of een (chronische) ziekte: omgaan met pijn en ziekte en dit integreren in je leven, acceptatie
  • Loopbaan en professionele ontwikkeling: Helderheid en sturing aan je loopbaan, kwaliteiten en talenten tot uiting laten komen, verbeteren van concentratie, omgaan met perfectionisme, zingeving in je werk of leven, plezier en levenslust hervinden

Mijn aanpak is gericht op het in balans brengen van lichaam, hart én hoofd. Aandacht voor lichaam én geest creert ruimte voor ontspanning, inzicht, vitaliteit focus en persoonlijke kracht.

Het is mijn kracht om een sfeer van vertrouwen, vriendelijkheid, acceptatie en respect te creëren. Ik kom makkelijk tot de kern en neem je mee naar een dieper en breder inzicht in jezelf, je leven, je kracht, je relaties. Anderen noemen mij betrokken, warm, nieuwsgierig, rustig, stevig en scherp.

Naast inzichtgevende gesprekken maak ik gebruik van effectief gebleken methoden zoals lichaamsgericht werk, Somatic Experiencing (SE), SOMA-embodiment, mindfulness en meditatie, (zelf)compassie, Compassion Focused Therapy, ontspanningstechnieken, positieve psychologie, ademwerk, Acceptence & Commitment Therapy (ACT), visualisaties, systemisch werk (familieopstellingen), gestalt en yoga.

Neem gerust contact met me op om jouw bezorgdheden of vragen te bespreken. Of om af te toetsen of we samen aan de slag kunnen.

Foto's

portret

Centrum Heartwork in het kort

Behandelingen

Aandachttraining
Angst en PTSS
Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Gedrags- en cognitieve therapie
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Loopbaanbegeleiding
Onverklaarbare klachten
Rouwverwerking
Stress en Burnout
Systeemtherapie
Traumatherapie

Werkvormen

Ademhalingsoefeningen
Geleide fantasie
Gesprekken
Gestalt en Voice Dialogue
Huiswerkopdrachten
Lichaamswerk
Opstellingen
Rollenspel
Trauma therapie
Werken met dromen

Groepen

Compassie training
Cursus gezonde zelfliefde; Training ZIjnsorientatie; Meditatietraining
Mindfulness

Onze locatie

Centrum Heartwork


Prinses Maximalaan 17 3708 ZT Zeist
0641342450 Klik om te bellen