care4health-coach.nl


Hartenseweg 2 6705 BJ Wageningen
0613045964 Klik om te bellen

Over care4health-coach.nl

Voel je je lichamelijk of psychisch moe? Heb je hormonale problemen? Gelukkig is daar meestal veel aan te doen! Bij mij krijg je passend psychologisch en vooral praktisch advies! Mijn aanpak bestaat uit het inzetten van passende voedings-en leefstijlaanpassingen, gecombineerd met Acceptance and Commitment Therapy (ACT) Als PNEI therapeut en psycholoog help ik je graag bij het maken van keuzes in leefstijl aanpassingen, waardoor vermindering van klachten mogelijk is. De invloed van chronische stress op hormonaal vlak, het immuunsysteem en ontstekingsprocessen in het lichaam is groot en beinvoedt ons lichamelijk en psychisch functioneren
We brengen mogelijke oorzakelijke fysiologische factoren en andere factoren die een verstoring van het evenwicht in stand houden in kaart.
Via leefstijl en voeding herstellen we deze processen en bekijeken we welke supplementen hierbij ingezet kunnen worden. Ik ben aangesloten bij de NFG waardoor consulten vanuit het aanvullend pakket kunnen worden vergoed. Momenteel zijn ook telefonische/ beeldbel  consulten mogelijk!

care4health-coach.nl in het kort

Behandelingen

Hormonale klachten
Lichaamsgerichte therapie
Onverklaarbare klachten
Stress en Burnout

Werkvormen

ACT Acceptance Commitment Therapy
Voedingspsychologie

Onze locatie

care4health-coach.nl


Hartenseweg 2 6705 BJ Wageningen
0613045964 Klik om te bellen