Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Langeweg 204
    6591 XA Gennep
  • 0485 324697
  • Website

Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid

De dienstverlening van Osmosa, Mens Arbeid & Gezondheid is breed en praktisch, en gericht op persoonlijke als organisatorische vraagstukken. Je kunt bij ons terecht van enkele gesprekken tot een volledig re-integratietraject. Cliënten zijn tevreden met het doorlopen begeleidingstraject en wordt door hen met een 9 gewaardeerd.

Wij gaan we ervan uit dat een mens zich prettig voelt als er een evenwicht is in jezelf als persoon en je omgeving. Uit evenwicht zijn kan samenhangen met werkdruk en/of met levensomstandigheden. Oplossingen kunnen gevonden worden in de manier waarop je omgaat met die situaties, en met je gedachten en gevoelens daarover. Ook zijn er vaak verbeteringen mogelijk in de afstemming van activiteiten, tijd, én energie. Belangrijk daarbij is dat je aangereikt krijgt wat jezelf kan bijdragen aan een zo goed mogelijke balans in je leven; gezondheid, welbevinden, behoud en herstel van vitaliteit en zingeving.

Wij zijn geregistreerd bij o.a. de NFG. Hierdoor kunnen de kosten van deze begeleiding of therapie deels of volledig in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Er is geen verwijsbrief nodig.