Annelies Trox Praktijk voor psychosociale therapie & coaching


Brink 1 8431 LD Oosterwolde
06 46260863 Klik om te bellen

Over Annelies Trox Praktijk voor psychosociale therapie & coaching

" Ontdek de sleutel tot jouw persoonlijke balans zonder schuldgevoel ”

Herken jij dit?

 • Het gevoel van altijd ‘aan’ te staan

Het lijkt alsof er nooit een moment is om echt te ontspannen. Werk en gezin vragen voortdurend aandacht, waardoor er nauwelijks tijd overblijft voor jezelf.

 • De constante druk om alles perfect te doen

Er is een voortdurende innerlijke strijd om aan alle verwachtingen te voldoen, zowel op het werk als thuis. De angst om tekort te schieten is continu aanwezig.

 • De emotionele uitputting

Het voortdurend geven van zorg en steun aan anderen put je emotioneel uit. Het kan moeilijk zijn om zelf weer op te laden en emotioneel in balans te blijven.

 • Het gevoel van isolement en gebrek aan steun

Ondanks de vele taken voelt het soms alsof je er alleen voor staat.

 • De voortdurende angst voor meer stress en druk

Elke dag lijkt een nieuwe uitdaging te brengen, wat kan leiden tot angst en nervositeit voor wat er nog meer op je pad komt.

Risico’s wanneer je er mee door blijft lopen:
Stel je voor dat je doorgaat op de weg zonder iets aan de stress en drukte te doen. De risico’s die je loopt, zijn als donkere wolken die zich boven je samenpakken, en na verloop van tijd kunnen ze een zware regen van uitdagingen brengen.

De nachten worden steeds onrustiger, en slaapproblemen sluipen binnen als ongenode gasten. Je wordt wakker met een zwaar gevoel van vermoeidheid, terwijl angst en depressieve gedachten zich als schaduwen in je gedachten nestelen.
Op het werk beginnen de taken zich op te stapelen, en je merkt dat je moeite hebt om dezelfde prestaties te leveren. Conflicten beginnen te borrelen, als onweerswolken die zich samenpakken, en thuis voel je de spanning toenemen. Afwezigheid ligt als een dreigende storm op de loer, en je relaties met je gezin lijden onder de druk
Langzaam maar zeker begint de kleur van het leven te vervagen. Genieten van zowel werk als privéleven lijkt steeds moeilijker te worden. Het geluksniveau daalt als een zon die achter dikke wolken verdwijnt, en tevredenheid wordt een zeldzaam schijnsel.
In dit verhaal vormen de risico’s een sombere vooruitzicht, maar het is nooit te laat om de zon weer te laten schijnen. Door stappen te zetten richting balans en stressvermindering, kan je de donkere wolken verdrijven en ruimte creëren voor een helderdere toekomst.

Hoe zou het zijn als je ...

 • Rust in je hoofd hebt:

Je geniet nu van een lege inbox in je gedachten. De drukte is verdwenen, en je kunt volledig opgaan in het moment zonder dat to-dolijstjes je afleiden.

 • Gezonde balans hebt:

Je hebt succesvol een gebalanceerde routine gevonden. Er is voldoende tijd voor werk, je zorgtaken, én kostbare momenten met je gezin. Het voelt als een goed geoliede machine zonder het gevoel te hebben dat je iets tekortdoet.

 • Minder schuldig voelt:

Het schuldgevoel bij het nemen van tijd voor jezelf is verleden tijd. Je geniet zonder remmingen van quality time met je gezin en ontspant zonder je daar schuldig over te voelen.

 • Ruimte hebt voor zelfzorg en ontspanning:

Je hebt niet alleen tijd voor jezelf, maar ook voor waardevolle momenten met je gezin waarin je volledig aanwezig kunt zijn. Het gevoel anderen tekort te doen is verdwenen.

 • Voldoening in je werk en je gezin:

Zowel op werk als in je rol als moeder en partner ervaar je voldoening. Het gevoel dat je het goed doet zonder je eigen welzijn te verwaarlozen is een dagelijkse realiteit.

 • Minder stress, meer rust hebt:

Stress heeft zijn grip verloren. Je hebt effectieve methoden gevonden om stress te verminderen, en innerlijke rust is nu een constante metgezel, als een rustige rivier die door je leven stroomt.

Foto's

Annelies

Annelies Trox Praktijk voor psychosociale therapie & coaching in het kort

Behandelingen

Clientgerichte psychotherapie
Coaching
Gedrags- en cognitieve therapie
Innerlijk kind werk
Lichaamsgerichte coaching
Lichaamsgerichte therapie
Onverklaarbare klachten
Psychoanalyse
Stress en Burnout
Systeemtherapie

Werkvormen

ACT Acceptance Commitment Therapy
Gesprekken
Gestalt en Voice Dialogue
Huiswerkopdrachten
Lichaamswerk
Opstellingen
Transactionele analyse

Onze locatie

Logo Annelies Trox Praktijk voor psychosociale therapie & coaching

Annelies Trox Praktijk voor psychosociale therapie & coaching

Annelies Trox Praktijk voor psychosociale therapie & coaching


Brink 1 8431 LD Oosterwolde
06 46260863 Klik om te bellen